Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hva skjer hvis jeg kjøre med en betinget lisens i Alabama ?

Kjøring uten gyldig lisens er et alvorlig lovbrudd i noen stat . I Alabama , kan lisensen bli suspendert hvis du har en historie med trafikk brudd , er inhabil, har brukt lisens til å begå svindel , har flyktet fra politiet eller har begått en lignende forbrytelse i en annen stat . Criminal Klassifisering

I Alabama , hvis du blir funnet skyldig i å kjører bil, mens førerkort er suspendert, nektet eller tilbakekalt , regnes det som en forseelse , og du vil bli forventet å betale bøter til tilstand. I noen tilfeller , du også kan bli pålagt å tjene fengsel . Disse reglene gjelder for lisenser som har blitt suspendert i Alabama eller i noen annen stat .
Punishment

I Alabama , boten for kjøring med en betinget lisens må være mellom $ 100 og $ 500 . Du vil bli pålagt å betale en ekstra $ 50 gebyr for å bli delt mellom Traffic Safety Trust Fund og fred offiserer Standards and Training fondet . Enhver fengsel kan ikke overstige 180 dager.
Impounding Vehicle
p Hvis du er dratt over og kan ikke produsere et gyldig førerkort i delstaten Alabama , politibetjenten umiddelbart fjerner deg fra kjøretøyet . Hvis det er ingen annen voksen i bilen som kan produsere et gyldig førerkort, offiseren da vil beslaglegge bilen og beholde foreldreretten til det før du kan betale alle tauing og lagring avgifter.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149871.html

Previous:
Next:

trafikk billetter