Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Vanligste Trafikk Brudd

I 2002 gjennomførte National Highway Safety Administration (NHSA) en studie på driving-age publikums holdninger og atferd om fart og usikre eller aggressiv kjøring. I den undersøkelsen ble et nasjonalt representativt utvalg av drivere i alderen 16 år og eldre spurt om deres syn på kjøring samt hva trafikkregler de brøt oftest. Fartsovertredelse

Fartsovertredelse var den hyppigst rapporterte trafikk brudd, med 75 prosent av undersøkelsen har tatt hevde at de hadde sped på alle typer veier i forrige måned. Åtti prosent av yngre sjåfører rapporterte fartsovertredelse månedlig på alle typer veier, sammenlignet med 60 prosent av drivere i alderen 65 år og eldre. Derfor er fartsovertredelse åpenbart ikke bare et problem for ungdom. Undersøkelsen rapporterte også at menn er 50 ganger mer sannsynlig å få fart enn kvinner.
Andre og tredje

To andre trafikkforseelser også rangert høyt i undersøkelsen. Førti prosent av spurte sjåførene rapporterte at de "minst noen ganger" inn et veikryss like lyset slått fra gult til rødt. Tretti prosent rapporterte at de gjorde rullende stopper ved stoppskilt "minst noen ganger," også. Begge disse bruddene er farlige fordi de setter sjåføren i fare for å bli truffet av et annet kjøretøy som kjører i en vinkelrett vinkel.
Fjerde og femte

De neste to mest høyt rapportert trafikk brudd ikke i nærheten av de prosenter av de tre første, men tallene var likevel store nok til at National Highway Safety Administration rapporterte dem i sine funn. Tolv prosent av sjåførene rapporterer at de fornærmende, uanstendig eller sint gester mot en annen driver, og 10 prosent av sjåførene rapporterte skjæring foran andre sjåfører. Begge disse handlingene ble kategorisert som skjer "minst noen ganger."
Yngre sjåfører

førere under 21 år er mer sannsynlig å engasjere seg i noen av disse atferd enn eldre førere. Tjueni prosent av sjåførene i denne aldersgruppen rapporterte skjæring foran andre drivere, og 24 prosent rapporterte å være fiendtlig mot andre sjåfører. Videre rapporterte 17 prosent av sjåførene i denne aldersgruppen at de ville kjøre på skulderen for å passere andre biler hvis de sitter i tett trafikk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149842.html

Previous:
Next:

trafikk billetter