Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan få trafikk billetter tørkes fra posten din

For mange trafikk billetter kan legge peker på din kjøring posten. I sin tur, betaler du en høyere bil forsikringspremie, og det kan være vanskelig å få visse jobber. Heldigvis finnes det måter å få trafikk billetter tørkes fra din kjøring posten. Instruksjoner
en

vente på billetten til å falle av posten. Heldigvis er de fleste trafikk brudd automatisk falle av din kjøring posten innen to til tre år. Selv om du har for tiden en serie med trafikk billetter, kan du ha et rent rulleblad i noen få korte år.
2

Fight en trafikk billett i retten. For å opprettholde en god kjøring posten, er det best å unngå trafikk billett. Du kan velge å kjempe billetten ved å vises i retten og fortelle din side av historien. Det kan hjelpe å ta med en advokat.
3

Gå til trafikk skolen. En trafikk domstol dommer kan bli enige om å fjerne en billett fra din kjøring posten hvis du godtar å delta på en driver forbedring kurs og betale en bot.
4

Finn en domstol-godkjent driver forbedring kurs. Mens kjøring forbedring kurs er tilgjengelig på nettet, noen trafikk dommerne krever i klassen instruksjoner. Med andre ord, må du registrere deg på et kurs og sitte i en faktisk klasserom i åtte timer.
5

Presenter din kjøring forbedring sertifikat. Går til en forbedring skole er bare første skritt. Når du har fullført klasse, må du planlegge en annen domstol dato, der dommeren vil be om å se sertifikat for ferdigstillelse. Etterpå fjerner dommeren billetten fra posten, som legger poeng til din kjøring posten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149758.html

Previous:
Next:

trafikk billetter