Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Trafikk brudd straffer i Kentucky

Trafikk lov i Kentucky er avhengig generelt på straffe poeng system for å bestemme straffer for trafikk brudd. Poeng opptjenes innenfor visse perioder ført til flere straffer, inkludert midlertidig suspensjon av kjøring privilegier, og under alvorlige omstendigheter, tilbakekall av førerkort. Bøter og fengsel kan også forekomme i tillegg til straff punkt system straffer. Point System

Kentucky tildeler et poeng for hver trafikk brudd som oppstår. Poeng teller mot en sjåfør rekord, og som peker telleapparat opp, straffer økning. De fleste brudd garanterer en 05:57 poeng straff, med konkrete straffene som kommer om på seks og 12 poeng. Poeng tildeles varierer i henhold til alvorlighetsgraden av hver forseelse, og blir tildelt som angitt nedenfor.
Tre-Point Brudd

legge Følgende trafikk brudd tre poeng mot din rekord: fartsovertredelse 15 miles per time eller mindre over fartsgrensen, unnlater å stoppe eller gi på utpekte stopp eller flytegrenser, kjører feil vei på en enveiskjørt gate, kjører for fort eller for sakte for dagens veiforhold, starter feil, kjører feil, kjører uforsiktig, ved hjelp av baner feil, unnlater å lyse eller dim frontlykter, eller andre bevegelige brudd.
Fire-Point Brudd

Følgende trafikk brudd telleapparat fire poeng mot posten din: kjører uvørent, kjører på feil side av veien, følger et annet kjøretøy for tett, ikke å gi etter for et utrykningskjøretøy, endre drivere mens i et kjøretøy i bevegelse, eller unnlate å ha din kjøretøy under kontroll.
fem-punkts Brudd

Passing annet kjøretøy feil teller som en fem-punkts brudd mot posten din.
Six-Point Brudd

Følgende brudd garanterer en seks poeng straff mot din kjøring posten: fartsovertredelse mellom 16 miles per time og 26 miles per time, unnlater å stoppe for en kirke eller skole buss, forårsaker en ulykke på grunn av en bevegelig farlig brudd, og kombinere to eller flere farlige brudd i en enkelt hendelse.
Suspension

Racing, påskynde 26 miles per time eller mer, og forsøker å unnvike politiet ved hjelp av en motorvogn alle resultere i en automatisk 90 dagers suspensjon av førerkort. Ellers oppstår suspensjon for sjåfører 18 år eller eldre etter tallying 12 poeng i løpet av en toårsperiode. For mindreårige sjåfører, oppstår suspensjon etter seks poeng oppnådd i to år.
Prøvetid

En dommer har muligheten til å plassere en driveren under prøvetid i stedet for suspensjon. En prøvetid varer dobbelt så lenge som sin respektive kjøring suspensjon, og sjåføren i spørsmålet må delta på en driver forbedring klinikken.
Ekstra straff

I tillegg til straff poeng og deres følge straffene, drivere ansikt muligheten for å få billetter, bøter og fengsel. Gjentatte eller særlig alvorlig lovbrudd føre til fullstendig tilbakekall av kjøring privilegier. DUI lovbrudd resultere i bøter, fengsel, fjæring, obligatorisk frammøte til et rusmisbruk program, og mulig samfunnstjeneste. Graden av disse straffer øker i henhold til antall DUI lovbrudd akkumulert i løpet av fem år.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149852.html

Previous:
Next:

trafikk billetter