Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hva er en bevegelig brudd?

Når politiet blinker bak kjøretøy i bevegelse, er det på tide å stoppe opp og vente på at offiser til å fortelle deg hvorfor du ble trukket over. La oss si at offiseren informerer deg om at radaren registrert bil fartsovertredelse. Du skjønner du er sannsynlig å få en trafikk billett. Det er et bevegelig brudd. Hva er en bevegelig brudd?

Et bevegelig brudd er definert som enhver trafikk begått mens kjøretøyet er i bevegelse. Det er en standard som brukes av førerkort kontorer over hele USA for å vurdere en persons drivende historie. Bevegelige brudd er spilt inn på et individs kjøring poster, og mange stater tilbakekalle eller suspendere førerkort dersom sjåføren har samlet et bestemt antall bevegelige brudd i et år. I noen stater, er antall brudd før suspensjonen to, men det er forskjellig fra stat til stat.
Bilder Fartsovertredelse Brudd

En av de vanligste bevegelige brudd er fartsovertredelse . Polititjenestemenn kan utstede et bevegelig brudd billett til noen driver fanget kjører over fartsgrensene. Hvis sjåføren som fikk et slikt sitat trygler skyldig eller er dømt i trafikken domstol, vil driveren rekord reflektere sitat og sjåførens forsikring priser kan øke.
Mangel på Proof of Insurance
med

Mange stater anser ikke å ha bevis for forsikring som en annen bevegelige brudd. Hvis en offiser trekker en driver over og ber om bevis på forsikring, ved lov sjåføren er pålagt å vise slikt bevis. Unnlatelse av å produsere bilens forsikring kortet kan føre til et bevegelig billett brudd.
Kjøre et stoppskilt av Red Light

Kjøre et stoppskilt eller rødt lys er en annen type av bevegelige brudd. Drivere fanget kjøre på rødt lys kan motta et bevegelig brudd billett. Disse dager, er trafikk videokameraer som brukes på noen kryss å registrere førerens plate tall når de krenker røde lys. Bildet er brukt som bevis mot sjåføren.
Byggeplassen tilgang Brudd

ulydig byggeplassen fartsgrenser blir ofte betraktet som en alvorlig bevegelse brudd. I noen stater, er det greit for en slik overtredelse doblet. På grunn av farene ved fartsovertredelse på anleggsområder, mange stater vurdere slike lovbrudd mer alvorlig enn fart i nonconstruction områder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149786.html

Previous:
Next:

trafikk billetter