Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Denver Scooter Lover

Colorado State loven er scooter vennlig. Før 2010 ble scootere klassifiseres enten som "motoriserte sykler," hvis de har en motor mindre enn 50cc, eller som "motorsykler." En endring i loven som trer i kraft 1 juli 2009, endrer betegnelsen for scootere henhold 50cc til "low-power scooter." Lover for de to scooter typene varierer litt, men er lett å forstå. Førerkort Krav

førerkort kreves for å drive en scooter på noen Colorado kjørebane. Det er imidlertid en motorsykkel påtegning bare nødvendig for scootere enn 50cc. Scootere henhold 50cc ikke krever spesiell godkjennelse.
Forsikring Lover

før 1. juli 2010 ble lav-drevet scootere ikke nødvendig å bære ansvarsforsikring. Colorado Hus Bill HB09-1026 endringer dette. Alle scootere er pålagt å ha ansvarsforsikring og med 1. juli 2010.

Parkering Forskrift

parkering regelverk vil variere etter den enkelte kommune, men i byen og fylket of Denver, scootere henhold 50cc regnes som "motoriserte sykler." Byen har ikke fulgt statens ledelsen i re-klassifisere scootere henhold til 50cc. Som sådan, kan en scooter i henhold 50cc bli parkert på fortauet eller høre et sykkelstativ. Noen byer, som Arvada, har forbudt fortauet parkering for scootere helt.
Registrering

Alle scootere må være registrert i Colorado. Scootere henhold 50cc er billig å registrere seg. I stedet for en lisens plate, de krever en registrering klistremerke. Dette klistremerket er $ 5,25 og er bra for tre år. Scootere enn 50cc krever en motorsykkel lisens plate som må fornyes årlig.
Hjelmer

Hjelm er påbudt for ryttere under 18 år. Men selv om de ikke er pålagt for personer over 18 år gamle, de er sterkt anbefalt. Selv scootere er ikke en high-speed modus for transport, hodeskader i scooter ulykker er en vanlig skade.
Speed ​​Limit

Selv om fartsgrensen er den ultimate øvre grense, scootere henhold 50cc er nå pålagt å være motor begrenset til 30 mph. Dette oppnås vanligvis via en motorregulator, som er lett å fjerne. Som et resultat, vil den øvre fartsgrensen endres til 40 km /h for scootere henhold 50cc i områder med høyere fartsgrenser. Scootere enn 50cc vil fortsatt være dekket utelukkende av fartsgrenser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149785.html

Previous:
Next:

trafikk billetter