Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan kan jeg sjekke min kjøring posten for gratis?

Din kjøring posten har en betydelig innvirkning på din forsikring kostnader og selv om du kan få forsikring. En dårlig kjøring posten kan også hindre deg fra å få en jobb. Selv om jobben ikke involverer kjøring, kan selskapene sjekke posten for å sikre at du ikke har noen utestående problemstillinger. Mens de fleste stater krever at du betaler for å få din kjøring posten er det et par ting du kan gjøre for å få det gratis. Instruksjoner
en

besøk eller telefon ditt lokale Department of Motor Vehicles for å finne ut om du kan få en kopi av rapporten gratis. Ethvert kontor som tilbyr førerkort tjenester vil være i stand til å skrive det ut for deg. Du kan være i stand til å få en kopi gratis hvis du betaler en bot eller sitat.
2

Besøk nettsiden til Department of Motor Vehicles. Noen stater vil la deg få en elektronisk kopi for gratis. Informasjonen er vanligvis oppført under "førerkort tjenester" eller noe lignende. I noen tilfeller kan du også be om en usertifiserte kopi av din kjøring posten for en mindre avgift enn en bekreftet kopi.
3 p Hvis du er ansatt som sjåfør din bedrift kan være villig til å gi deg en kopi av din kjøring posten. Selskaper kontrollerer kjøring poster av deres sjåfører med varierende frekvens, men jo oftere du kjører jo mer likey de skal ha en nyere kopi.
4

Ring ditt forsikringsselskap og spør om du kan få en kopi av posten din. Forsikringsselskapet trekker din kjøring posten når det begynner dekningen og kan trekke det med jevne mellomrom etter det. Selskapet kan være i stand til å gi deg en som nylig ble trukket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149958.html

Previous:
Next:

trafikk billetter