Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Fartsovertredelse billett Fakta

Det er trolig ikke en eneste sjåfør som ønsker en fartsbot. Fartsbøter ikke bare koster penger for den straffbare handlingen, men de også øke ens auto forsikringspremier, som kan koste hundrevis av dollar over span av et par år etter billetten. De har også teller som poeng på en lisens i flere år. Uavhengig av frykt for å få en billett, men mer enn 100.000 sjåfører får en fartsovertredelse billett hver dag. Historie

første fartsovertredelse billett på posten ble utstedt til kona til Canadas statsminister den 8. februar 1910. Hun var på reise 10 miles i timen over fartsgrensen i Ottawa da hun ble dratt over og utstedt et sitat.
Morsomme fakta

Leger få mer fartsbøter enn noen andre profesjonelle. Flere menn mottar fartsbøter enn kvinner. Imidlertid vil flere kvinner enn menn bestride deres fartsovertredelse billett og møte trafikk domstol i å prøve å bekjempe den. I gjennomsnitt er mer enn 100.000 sjåfører utstedt en fartsovertredelse billett hver dag og om lag 41 millioner fartsbøter utstedes hvert år.

Bad statene for fartssyndere

Ohio er det verste stedet for fartssyndere som det er mer fartsbøter skrevet i den tilstanden enn noen annen stat i landet. Ohio etterfølges av Pennsylvania, New York og California. Hver stat i landet, men har sine egne regler og forskrifter vedrørende lisens suspensjon, bøter og andre straffer for fartsovertredelse.
Fighting en fartsovertredelse billett

Mindre enn én prosent av sjåførene gitt fartsbøter faktisk prøver å kjempe billetten. Om lag 95 prosent bare betale sin billett i posten og om lag fem prosent møter opp til sin domstol dato. Imidlertid er om lag fire prosent av de sjåførene som går til retten pålagt å dukke opp fordi de var overstiger grensen på en farlig eller hensynsløs fart. I om lag 30 til 50 prosent av tilfellene der en sjåfør kjemper billetten, vil ikke offiseren som utstedte billetten ikke opp og saken er henlagt.
Insurance priser

Når du får en fartsovertredelse billett på posten din, vil din forsikring priser trolig øke. Mengden av økningen, men avhenger av hvor fort du skulle og andre faktorer som antall år du har kjørt, forbi driving historie og mye mer. Overall, forsikringsselskaper tjene mer enn $ 30 milliard hvert år fra økte premiene som følge av fartsbøter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149784.html

Previous:
Next:

trafikk billetter