Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

North Carolina lov om Utløp av State Inspection Sticker

Mange land krever noen form for årlig bilsikkerhet inspeksjon, og noen krever en utslipp sjekk også. Når en bil passerer disse inspeksjonene, er det gitt et klistremerke som angir måneden og året da den utløper. I North Carolina, har inspeksjoner gått elektronisk, noe som betyr en faktisk klistremerke er ikke lenger nødvendig, selv om inspeksjoner er fortsatt årlig, og resultatene legges inn i en database. Betydning

North Carolina kjøretøy sikkerhet og utslipp inspeksjoner byttet til et elektronisk system 1. november 2008, eliminere frontruten inspeksjon. Bryteren resulterte fra General Assembly lovgivningen er ment å øke statewide inspeksjon samsvar statewide og forbedre luftkvaliteten og highway sikkerhet.

Ved bestått inspeksjon, er biler nå gitt en elektronisk legitimasjon rapport, snarere enn en frontruten klistremerke, og registrering av inspeksjon legges inn i DMV er vognkortet database.

Kjøretøy må fortsatt inspiseres årlig før registreringen kan fornyes. Inspeksjon kan gjennomføres opptil 90 dager før den siste dagen i måneden utpekt på lisensen plate. Mens alle North Carolina fylker krever en årlig bilsikkerhet inspeksjon, ikke alle krever et utslipp inspeksjon.
Penalty

Alle biler må passere inspeksjon før registrering fornyelse. Etter forfall, vil registrering fornyelse bli blokkert, og du vil bli bøtelagt $ 50 per 2010.
P Hvis du er dratt over av politiet, kan du få en trafikk sitat for kjøring med et utgått inspeksjon klistremerke. Straffen er $ 100 for 1977-1980 modell biler. Hvis bilen er 1981 eller nyere, de fine øker til $ 250.
P Hvis bilens inspeksjon er utløpt, vil registreringen sannsynligvis være så godt, som registrering ikke kan behandles før bilen er inspisert og når inspeksjon er utløpt registrering vil bli blokkert. Utløpt registrering vil medføre ekstra bøter.
Inspeksjon

å få ditt kjøretøy kontrollert, må du gå til en autorisert inspeksjon stasjon. Disse gass og reparasjon butikker ligger hele Nord-Carolina, og du kan finne en liste på nettet, se etter en stasjon med et skilt som sier det er en autorisert inspeksjon stasjon, eller spør din lokale mekaniker om han er autorisert til å fullføre statlige inspeksjoner. Det er avgifter knyttet til både sikkerhet og utslipp inspeksjoner. Ekstra reparasjonskostnader kan bli påført hvis kjøretøyet svikter disse inspeksjonene
gebyrer
p Det er en avgift på $ 6,25 for statlig utslipp ettersyn;. I tillegg utfører reparasjon stasjon kan kreve et gebyr på opp til $ 23,75 for arbeidskraft. Det er en base avgift på $ 13,60 for statlig sikkerhet inspeksjon. I tillegg vil du bli belastet en $ 0,85 statlig avgift og en $ 12,75 stasjon arbeidskraft avgift, og det totale kostnaden for sikkerhet inspeksjon til $ 27,20. I tillegg, hvis kjøretøyet har etter-markedet frontrute, vil du bli belastet med et gebyr på $ 10,00 som en del av sikkerheten inspeksjon prosessen.
Historie

North Carolina innledet sin bilsikkerhet inspeksjonsprogram i 1966. I 2002 også det implementert en utslipp inspeksjon via Clean Smokestacks Act, som krevde en reduksjon i utslipp av NOx. Inspeksjon stasjoner bruker on-board diagnostikk systemer for å teste bilen kontroll av nitrogenoksid (NOx), den primære årsaken for ozon, sur nedbør og dis i North Carolina. Dag 48 av Nord-Carolina 100 fylker krever kjøretøy utslipp inspeksjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149844.html

Previous:
Next:

trafikk billetter