Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Laser Detector Lover

Mens mange politiet fortsatt stole på radar for å fange fartssyndere, andre har slått til avanserte laser våpen som bruker pulser av lys for å spore bilens hastighet med større presisjon. Disse lys deteksjon og spenner (LIDAR) enheter har en tendens til å ha et smalere spekter enn tradisjonelle radar våpen, noe som betyr at politiet eller statlige troopers trenger å sikte dem mer nøye for å få pålitelige resultater. Dette gjør også laser detektorer mindre effektive enn radarvarslere, men fordi en laser kan treffe bare en del av en bil og aldri sette av en detektor. Hvis du har tenkt å bruke en laser detektor, er det viktig å vite hvilke lover kan gjelde for deres bruk i ditt område. State Laser /Radar Detector Lover

De samme lover ofte gjelder både laser detektorer og sine mindre cutting-edge søskenbarn, radarvarslere. Todd Sherman forvalter et område som sporer disse lovene (se referanser nedenfor), som rapporterer at bruk av detektorer i private kjøretøy som biler, lastebiler og varebiler er tillatt gjennom det meste av landet. Den ene sier at fredløse bruk av radar og laser detektorer i dag er Virginia, selv om detektorer er også ulovlig i landets hovedstad, Washington, DC

Et par andre stater har lover som kan påvirke hvordan og når du bruker en laser detektor. I Minnesota, for eksempel, er det forbudt å feste en gjenstand på innsiden av frontruten (som med en sugekopp), herunder laser detektorer montert på denne måten. Imidlertid vil en laser detektor som sitter på dashbordet eller er festet til en solskjerm være lovlig. I New York, er laser detektorer forbudt i biler som veier over 18.000 pounds, inkludert mange store fritidskjøretøy (RVs) og bobiler.
Federal Laser /Radar Detector Lover

Todd Sherman peker også på at en føderal lov etablert i 2002 forbyr bruk av laser detektorer i kommersielle kjøretøyer som veier mer enn 10.000 pounds. Fungerer en laser detektor i de fleste busser, semifinalen og andre tunge nyttekjøretøy ville være et brudd på denne loven, som trer i kraft over hele USA.
Laser Jammers

Noen laser detektorer også inkludere innebygd i laser jammers, som kan være nyttig, men er ulovlig i noen stater, inkludert noen der detektorer alene er lovlig. Flere stater har en tendens til å utestenge disse enhetene, samt passive radarstøysendere, som forstyrrer evnen til rettshåndhevelse agenter for å spore og sitere fartssyndere i stedet for bare å la sjåførene kjenner deres hastighet blir overvåket. Likevel, ifølge GuysofLIDAR.com, laser jammers er lovlig i de fleste av USA. De er forbudt ved lov i California, Colorado, Illinois, Minnesota, Oklahoma, South Carolina, Tennessee, Utah og Virginia. I tillegg er lover i Nebraska og Washington, DC, som forbyr bruk av radarstøysendere av enkelte tolket til å gjelde laser jammers også.
Politiet Skannere

Noen drivere utfylle deres bruk av laser detektorer med mobile politiet skannere. Skannere er generelt lovlig for bruk i private biler, så lenge de ikke brukes i forbindelse med en forbrytelse, ifølge Todd Sherman. Unntak fra denne hovedregelen er Florida, Indiana, Kentucky, Minnesota og New York, som alle forby bruk av skannere i private biler.
Andre forskrifter

Ifølge Todd Sherman, radar og laser detektorer er også ulovlig å bruke på militære baser hvor som helst i USA.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149788.html

Previous:
Next:

trafikk billetter