Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

In Hvilke States Er det Illegal å Bruk en Radar Detector?

Radar detektorer kan gi en ekstra mål på tilliten for hvem som helst tilbøyelige til å kjører i over den fartsgrensen --- eller bare bekymret for risikoen for å bli dratt over og utstedte en billett . Ved hjelp av en radar detektor i kjøretøyet din kan hjelpe varsle deg til tilstedeværelsen av politi eller highway patrulje offiserer, noe som kan tjene som en hendig påminnelse om å bremse ned og kjøre forsiktig, uansett om eller ikke du tilfeldigvis være å påskynde på den tiden. Mens radar detektorer er vanlig og og mente at for de fleste sjåførene i de fleste stater, er det viktig å være klar over de steder, kjøretøy og hvilke omstendigheter radar detektorer er ulovlig. Passasjer Kjøretøy

Ifølge til Todd Sherman, hvis Web nettstedet sporer radar detektor lover (se referanser), tillater nesten hver eneste stat den bruk av radar detektorer i private personbiler kjøretøyer, inkludert biler, lastebiler, varebiler og motorsykler . The ett unntak til denne regelen er Virginia, hvor radar detektorer er ulovlig i henhold en state lov vedtatt i 2002. I nabolandet Washington, DC, radar detektorer er også ulovlig, og har vært siden 1995. Også, forbyr en Minnesota statlige loven suspenderes alt fra en bilens frontruten, inkludert radar detektorer. Detektorer montert på dashbordet eller brukes i andre måter ville ikke krenke denne loven. New York forbyr også radar detektorer i alle kjøretøyer over 18.000 pounds, noe som kunne inkluderer å privateid eid rekreasjonskjøretøy (RVs) eller bobiler.


Tunge Commercial Kjøretøy

Også i henhold til Todd Sherman, en føderal lov vedtatt i 2 002 outlawed bruken av radar detektorer i kommersielle kjøretøyer som veier mer enn 10.000 pounds, inkludert busser, traktor-tilhengere (semi lastebiler) og andre tunge lastebiler. Det er ulovlig for driverne av disse kjøretøy for å bruke radar detektorer hvor som helst i forente States.



Militære Bases

Som av 2 002, i henhold til RadarBusters.com , radar detektorer er ulovlig å bruke på militære baser hvor som helst i de forente States.


Police Skannere

Mange bruker politiet skannere i sine biler sammen med, eller i stedet for , en radar detektor. Når de ikke er benyttes i forbindelse med kriminell aktivitet, politiet skannere er lovlige i de fleste stater, forklarer Todd Sherman nettsted. Bruken av politiet skannere i private kjøretøyer er forbudt under alle omstendigheter, derimot, i Florida (som av 2008), Indiana, Kentucky, Minnesota og New York (all som av 2002).


Radar Jammers

Devices som forstyrrer med politiet speed-sjekking utstyr, kjent som radar jammers eller laser jammers, er også forbudt i mange stater. RadarBusters.com rapporterer at jamming enheter er for tiden ulovlig i California, Colorado, Illinois, Minnesota, Nebraska, Oklahoma, Utah, Virginia og Washington, DC


Currency og Nøyaktighet

Laws endring og online ressurser for en hvilken som helst statens statutter bør sjekkes med den faktiske trykt publikasjonen for komplett nøyaktighet og valuta.




.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149789.html

Previous:
Next:

trafikk billetter