Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Alternativer for fartsbøter

Du kjører langs og plutselig ser du de fryktede blinkende lys i bakspeilet. Du trekker over og etter å samarbeide fullt ut med politiet offiser er du fortsatt får en fartsbot. Selv tårer eller drøfte ord kan følge denne ildprøven, må du være klar over alternativene når det gjelder fartsbøter. Betale Fine

På fartsovertredelse billett, vil det være en fin forbundet med brudd din. Denne boten er avhengig av hvor fort offiser sa du skulle. Hvis du ikke ønsker å gå til retten og bare ønsker å ta seg av situasjonen, kan du sende inn eller ta betaling til fylket kontorist der billetten er utstedt. I stater som Colorado, hvis du betaler din billett før din utpekte domstol dato, antall poeng vurderes for overtredelsen kan bli redusert.
Going to Court
p Hvis du føler at du ble forurettet eller anklaget for fartsovertredelse når du trodde du var ikke, kan det være lurt å kjempe din billett i retten. Det er din rett til å dukke opp foran statsadvokaten og eller fylke dommer og oppgi ditt tilfelle på hvorfor du ikke er skyldig i brudd. Dette kan være en vanskelig ting å bevise fordi det vanligvis er ditt ord mot offiseren. Hvis radar ble brukt til å spore din hastighet, har offiseren bare for å bevise at han vet å bruke utstyret, og at det var fungerer da han klokket deg. Gå til retten kan ha flere avgifter knyttet til det. Hvis du blir funnet skyldig i en tilstand der reduserte poeng vurderes for tidlig betaling, vil hele beløpet av punktene på billetten bli tatt av din lisens.
Andre alternativer

p Det er andre alternativer når det gjelder fartsbøter. Noen fylker kan du søke om og ta en kjøreskole kurs som kan redusere eller helt eliminere din fartsovertredelse billett. Den beste måten å vite om dette er et alternativ for deg er å ringe ditt lokale fylket kontorist eller city advokat. Et annet alternativ er å be om en jury rettssak for fartsovertredelse billett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149885.html

Previous:
Next:

trafikk billetter