Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan sjekke My Traffic Ticket

Inntil en trafikk billett er betalt og ryddet, har det potensial til å ha en negativ innvirkning på din kjøring posten. Det kan resultere i en manglende evne til å fornye registreringen, eller føre til ytterligere bøter hvis ikke betalt i tide. Når du får en trafikk billett, er det inngått en database i området der du bor. Denne billetten er knyttet til noen få biter av informasjon, blant annet førerkort og registrering koder på bilen din. Kontrollere statusen for trafikk billett kan gjøres ved hjelp av web-grensesnitt for området der du fått billett. Instruksjoner
en

Ring telefonnummeret på baksiden av trafikken billett. Dette vil forbinde deg med den lokale kommunale rettssystemet i området der du fått billett. Du vil være i stand til å gi representanten henvisningen nummer fra forsiden av billett, noe som medførte at de kan se billetten opp i sin database, og fortelle deg status for eventuelle betalinger du har gjort, eller hvor lenge du har igjen å gjøre betalingen (hvis det er aktuelt).
2

Slå opp ditt sitat på nettsiden oppført på baksiden av papiret billetten du fikk enten personlig eller i posten (hvis aktuelt). Ikke alle områder vil ha en online database som brukere kan søke, men hvis man er oppført, kan du gå til nettsiden og skriv inn din referanse nummer (eller lisens plate nummer, eller førerkort nummer) for å finne status på loddet.
3

Sjekk kontoen din status med den lokale Department of Motor Vehicles nettsiden i ditt område. DMV.org har en søkbar database med DMV nettsteder for hver stat. Når du finner på nettsiden for staten, se opp kontoen din ved hjelp førerkort nummer eller registreringsnummeret til bilen din. Dette vil være i stand til å fortelle deg om billetten har resultert i noen holder på kontoen din, for eksempel. Det vil også være i stand til å fortelle deg hvor mange poeng er på lisensen din, eller noen andre negative handlinger som har blitt tatt som et resultat av billetten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149936.html

Previous:
Next:

trafikk billetter