Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan får jeg en Driving Record for Free i Colorado?

En kjøring posten vil gi informasjon om et individs drivende historie, kjøring brudd og eventuelle ulykker for de foregående syv årene. I Colorado vanlige kjøreforhold brudd, for eksempel fartsbøter, vil bli fjernet etter en angitt tidsperiode. Det anbefales at alle sjåfører sjekke deres kjøring posten for å sikre at disse bruddene ble fjernet på riktig tidspunkt. En unøyaktig kjøring posten kan øke bilen forsikringspremier dramatisk. Gratis postene er kun tilgjengelig for sjåfører som ber sine egne poster. Forespørsler om tredjeparts poster krever en avgift. Du trenger
Letter, Bilde ID
Vis mer Instruksjoner
Certified Copy
en

Skriv ned eller skrive på en datamaskin et brev ber om en sertifisert kopi av førerens posten. Informasjon som må inkluderes i brevet er førerens fulle navn, fødselsdato og leselig, original underskrift. Å fremskynde prosessen omfatter også førerkort nummer hvis dette er tilgjengelig.
2

Kopier legitimasjon med bilde som inneholder sjåførens signatur. Fotokopi både forsiden og baksiden av ID hvis bildet er på forsiden og underskrift på baksiden. Normalt en gammel lisens eller pass vil bli bra.
3

Place brevet og ID fotokopi i en konvolutt og send det til Divisjon of Motor Vehicles, 1881 Pierce St., Lakewood, CO 80214.
Non-Certified Copy
4

Finn nærmeste lokale førerkort Office. For å få en ikke-sertifisert kopi kontoret skal tilby alle tjenester. Plasseringen av nærmeste kontoret kan bli funnet på Colorado Department of Motor Vehicles nettside.
5

Ta et bilde med deg legitimasjon til kontoret og fylle ut søknadsskjemaet tilbys ved ankomst. Dette skjemaet kan også lastes ned på nettet og fylt ut før du ankommer kontoret.
6

Hånd i søknaden og bevis på identitet og en ikke-sertifisert kopi vil bli overlevert til deg. Dette er det beste alternativet hvis du trenger en ikke-sertifisert kopi raskt. Ellers alle andre forespørsler vil bli behandlet i posten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149862.html

Previous:
Next:

trafikk billetter