Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan å bestride en Red Light trafikk henvisningen i Maryland

Ifølge Baltimore statlige nettsted , er rødt lys kameraer i Maryland aktiveres når et trafikklys lyser rødt . Et bilde blir tatt av alle kjøretøy som krysser stopp bar etter at signalet har endret seg , og disse personene vil få rødt lys siteringer . I begrunnelsen er sendt til bilens eier, ikke nødvendigvis den personen som kjørte. Som med en parkeringsbot , vil et rødt lys trafikk sitering ikke legge poeng til førerkort i Maryland. Men du kan bestride din sitering . Instruksjoner
en

Prøv å løse eventuelle problemer over telefonen først. Hvis du har spørsmål om din rødt lys trafikk sitering , ringe telefonnummeret på baksiden av henvisningen. Hvis du ikke ser et telefonnummer , kan du ringe Maryland Vehicle administrasjonens kundeservice , 1-800-950-1682 .
2

Returner utfylt skjema fra baksiden av henvisningen din til adressen vist på den. Ifølge Baltimore statlige nettsted , må du returnere skjemaet i minst fem dager før henvisningen forfallsdato .
3

Vises i Maryland tingretten å bestride sitatet . Hvis bilen i rødt lys kamera bilde er ikke et kjøretøy registrert i ditt navn , ta med bilen registrering som bevis på din uskyld . Du kan også være i stand til å vise at du er ikke den personen i bildet , men dommeren så kan be deg om å identifisere personen som kjørte bilen . Hvis bilen hadde blitt stjålet da henvisningen ble utstedt , ta med en kopi av tyveri rapporten du arkivert med politiet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149861.html

Previous:
Next:

trafikk billetter