Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Texas Ignition Interlock Rules

Tenningen lås enhet er en in-kjøretøy breathalyzer som kan hindre starten av kjøretøyet dersom operatøren anses svekket eller over den lovlige grensen for blod alkohol innhold. Kravet om plassering av enheten er obligatorisk i mange stater etter domfellelse for en straffbar handling hvor det ble fastslått at bruk av rusmidler var involvert. Leieforholdet, bruk, kalibrering og fjerning av tenningen interlock enheten er et ansvar vi alle med en domstol organisert kravet. Krav for installasjon

Du kan kreves av en dommer å installere en tenning interlock etter en suspensjon av din kjøring privilegier i henhold 49.04, 49.07 eller 49.08, i Texas straffeloven. Disse lovbruddene alle forholder seg til driften av en motorvogn mens svekket. Dommeren kan eller ikke kan pålegge dette kjøreforhold etter evaluering din tidligere kriminell historie, tidligere kjøring posten, pust alkohol innhold, og hvor lang tid mellom alle relaterte overbevisning. Selv om tidligere straffet kan vurderes, kan de over 10 år ikke bli vurdert for å fastslå bruken av en sperre enhet.
Kostnader for installasjon

Du må betale saksomkostninger for installasjon eller en betalingsplan kan etableres av retten. Foreløpig gjør staten for private organisasjoner å installere, reparere eller avinstallere tenning lås enheter. Retten presiderte over ditt tilfelle kan også gi rom for tidsbestemte utbetalinger dersom det er bestemt av en dommer at du ikke kan møte betalingsforpliktelser. I tillegg til installasjonen avgifter som kan koste deg mellom $ 50 og $ 200, er du også ansvarlig for en månedlig vedlikehold leieavgift som kan variere alt fra $ 50 til $ 100. Du må også kjøpe en sperre enhet som er godkjent av staten Texas. Foreløpig Intoxalock, 3530910 Draeger, 3530920 Draeger, Draeger XT er godkjent enheter i delstaten Texas. Du kan også være nødvendig å gjøre enheten tilgjengelig for kalibrering hver 60. dag, unnlatelse av å gjøre dette kan utgjøre et brudd på retten pålagt vilkår
tidsperiode på obligatorisk bruk

sperre må være installert for minst halvparten av perioden for tilsyn. For påfølgende suspensjoner eller en BAC enn 0,15, må staten bestille en tenning sperre for en periode på ett år følgende lisens suspensjon. Dom for lovbrudd som beruset overgrep og beruset drap krever retten til slik at en sperre være til stede på alle kjøretøy en person opererer følgende løslatelse fra fengsel, ifølge statsråd Lovgivere nettside.
Omstendigheter For Fritak

dommer presiderte over ditt tilfelle kan tillate deg å kjøre uten sperre hvis du har bevis på at du styrer motorvogn strengt i løpet av arbeidsforholdet, eller driver du en arbeidsgiver-eide kjøretøy. For å møte disse forholdene kan ikke anses å være arbeidsgiver.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149883.html

Previous:
Next:

trafikk billetter