Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan betale en ERP Fin

Elektronisk veiprising, eller ERP, er et elektronisk system som brukes i Singapore som automatisk lader drivere for å bruke veiene i rushtiden. The Land Transport Authority, byrået ansvarlig for systemet, vurderer trafikk på hovedveiene, og justerer priser i henhold til nivået av lunger. Hvis en sjåfør passerer gjennom et ERP toll, eller gantry, uten en ERP Cash Card, eller med et kort som ikke har nok midler, vil hun bli varslet via mail og pålagt å betale gebyret, samt en liten bot. Disse bøter kan betales online, personlig eller ved hjelp av en SingTel mobiltelefon. Du trenger
En konvolutt og stempel
En datamaskin med Internett-tilgang
En SingTel mobiltelefon
Et ERP brudd brev
Vis mer Instruksjoner
Betale en ERP Fin per post eller i Person
en

Lag ut en sjekk for det totale skyldige beløpet, inkludert ERP gebyr pluss $ 10 fine (per oktober 2010). Ta med ditt kjøretøy nummer og brudd nummer på baksiden av sjekken.
2

Mail sjekken til Singapore Post Centre Post Office, PO Box 491, 914017 Singapore.
3

Du kan også betale boten i person på hvilket som helst postkontor i Singapore. Pass på å bringe handlingen brev og en sjekk eller nok kontanter til å dekke avgift og $ 10 fine.
Betale en ERP Fin Online eller Med en SingTel Telefon
4

Åpne nettleseren og gå onemotoring.com.sg.
5

Klikk på "Spør /Pay LTA Bøter og gebyrer" på venstre side av nettstedet. Følg instruksjonene for å betale boten. Du vil måtte betale den opprinnelige gebyr pluss en $ 8 fine (per oktober 2010).
6 p Hvis du er en SingTel mobiltelefon abonnent, ringe * 377. Du vil motta en SMS-melding med instruksjoner. SingTel vil kreve en avgift på én dollar for tjenesten, men dette er fortsatt billigere enn å betale på nettet eller via post, fordi boten er bare $ 4 (per oktober 2010).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149882.html

Previous:
Next:

trafikk billetter