Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan stevning Virginia Trafikk Billetter

En stevning er en type rettskjennelse som forteller en person at hun må vises ved hoffet for en sak. Stevninger er utstedt av retten for noen form for rettssak eller hørsel . Når det gjelder trafikk billetter , kan enkeltpersoner be om en stevning av offiseren eller vitner av den antatte trafikk brudd før rettsmøtet , slik at de kan bevise uskyld eller skyld . Instruksjoner
en

Leie en Virginia trafikk eller fartsovertredelse advokat. Enhver person som har en trafikk billett og planlegger å bestride billetten og stevning politibetjenten eller vitner skal ansette en advokat . Selv om de fleste trafikk billetter i delstaten Virginia er relativt små , ​​bør enhver billett som tyder hensynsløs kjøring ha en advokat til å veilede deg gjennom prosessen .
2

Request en videreføring for rettssaken . Selv om det ikke alltid er en nødvendighet å sette av saken , gjør at en videreføring den enkelte som fikk billett for å få saken sammen med sin advokat , bestemme hvilke individer å stevning , og arbeide ut detaljer . Continuances bes ved Virginia domstol kontorist kontor og utstedt fra kontorist .
3

Informer advokat om saken og be om en stevning av noen personer involvert i rettssaken . Når det gjelder trafikk billetter , er den vanligste stevning utstedt til den offiseren som ga trafikk billett . Advokaten vil gå gjennom Virginia rettssystemet for å få stevning sendes ut .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149908.html

Previous:
Next:

trafikk billetter