Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Lover på LED Eksos Tips

En populær type eksos spissen for biler er en LED-tips. Disse tips ha ført lys mellom en indre og ytre vegg på den ytre boring i spissen. De fleste av disse lampene blir drevet fra kjøretøyets parkeringslyset system. På denne måten når sjåføren slår på hennes kjøretøyets lys om natten, eksos tips lyser også. Men før du installerer et tips, bør du sjekke din lokale trafikk og kjøretøy lover. Finne lover

trafikk og kjøretøy lover for din stat og fylke er tilgjengelig på nettet. Et godt sted å starte er nettstedet FindLaw. Dette nettstedet organiserer en rekke lover av tema og staten og har et avsnitt om ulovlige kjøretøy Modifikasjoner. The side har lenker til hver statens lover om kjøretøy modifikasjoner, for eksempel lys. For de fleste stater, er det ikke en lov om LED eksos tips akkurat, men det er noen perifere lover som kan gjelde.
Color

Noen stater begrense visse farger for å forhindre en personlig kjøretøy fra å bli forvekslet med et utrykningskjøretøy. For eksempel har Florida en lov som forbyr alle kjøretøy fra å bruke blått lys unntatt utrykningskjøretøy og Department of Korrigeringer kjøretøyer. LED eksos tips er tilgjengelig i blått, så du bør være sikker på at trafikkregler ikke begrense denne fargen.
Ground Effect Lighting

Feste ekstra lys for å et kjøretøy er mer vanlig enn det var i fortiden. Som sådan, vedtatt noen stater lover som særlig gjelder for bakkeeffekten belysning. Mens de lover ikke nevne LED eksos tips etter navn, kan rettshåndhevelse kunne hevde at LED eksos tips ville bli dekket under denne loven. For eksempel har Kansas en lov adressering bakken effektbelysning. Denne loven sier at neon rør under bilen er akseptable, forutsatt at de ikke er rød, ikke flash, og rørene kan ikke sees.
Flashing Lights

Flere statlige lover begrenser bruken av blinkende lys til spesielle situasjoner eller kjøretøy. For eksempel kan blinkende blålys bare være tillatt for politiets kjøretøyer. Ligner på Kansas lov om bakken effekter belysning, California trafikk lover tilstand enn blinkende lys kan kun brukes av utrykningskjøretøy, for å varsle om fare, for å indikere et innrykk for å snu, og for å indikere en begravelse prosesjon. Som sådan, en LED eksos spissen som blinker ville trolig anses som ulovlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149927.html

Previous:
Next:

trafikk billetter