Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Miles Over Speed ​​som anses hensynsløs kjøring i Illinois

Hver stat har sin egen individuelle definisjon og sett av lover om hvilke handlinger utgjør hensynsløs kjøring. Uavhengig av statens definisjon er hensynsløs kjøring ekstremt farlig og bør ikke bli tolerert i alle saker, uavhengig av situasjonen. Straffen for hensynsløs kjøring kan resultere i store bøter og fengsel tid. Adlyde lokale trafikkregler er den eneste måten å sikre deg at disse tingene skjer til deg. Uvøren kjøring i Illinios

Illinois Vehicle Code definerer hensynsløs kjøring som blir begått av noen som "(1) driver alle kjøretøy med en forsettlig eller vilter ignorering for sikkerheten til personer eller eiendom, eller (2 ) driver bevisst et kjøretøy og bruker en helling i en veibane, så som en jernbane krysset, Bridge Approach, eller bakke, for å forårsake at kjøretøyet å bli luftbårne. " Uvøren kjøring utgjør et minimum klasse B forseelse, og kan nå opp til klasse 3 forbrytelse i visse tilfeller.
Hva Hastigheter utgjør råkjøring

Ifølge Illinois Kompilerte Statuer kapittel 5/11-601.5, kjøring i overkant av 30 miles per time over fartsgrenser er en hensynsløs kjøring Klasse B forseelse. Dette forseelse straffes med inntil seks måneder i fengsel, og en $ 1500 fine. De samme kapittel sier at kjøring i mer enn 40 miles per time over fartsgrenser er et klasse A hensynsløs kjøring forseelse. Dette lovbruddet kan straffes med inntil ett år i fengsel, og en $ 2500 fine.
Legemsbeskadigelse
Driving uvørent er usikre og setter folk som barn og deres omsorgspersoner på risiko. p Hvis under kjøring i ekstreme overkant av fartsgrensen du skader et barn eller skole krysset vakt, er hensynsløs kjøring kostnad eskalert til en klasse 4 forbrytelse, straffes med inntil tre år i statsfengsel og en bot på opp til $ 25 000 dollar. Du kan også motta et klasse 4 forbrytelse hvis du forårsaker alvorlig legemsbeskadigelse til andre fotgjengere. Hvis din kjøring fører til ekstrem skade eller funksjonshemming til et barn eller krysset vakt, er anklagene ytterligere eskalert til en klasse 3 forbrytelse, straffes med inntil fem år i statsfengsel og en bot på opp til $ 25.000.

Sikkerhet

Uavhengig av vedtekter for hensynsløs kjøring, det er aldri trygt eller smart å kjøre i overkant av fartsgrensen. Slike grenser er lagt inn av stat og kommuner for sikkerheten til sjåfører og fotgjengere. Brudd på disse grensene risikerer alvorlig skade for deg selv, dine passasjerer, sjåfører rundt deg og fotgjengere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149945.html

Previous:
Next:

trafikk billetter