Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan å bestride en Traffic Light Ticket

Trafikk billetter er utstedt til å fremme trafikkfarlige situasjoner, men noen ganger du føler at du ikke fortjener billetten. Trafikk billetter kan være dyrt og brudd er ofte ikke din feil. Hvis du har hatt uhell av å motta et lyskryss billett, kan du bestride billetten. Du kan vinne saken hvis du ikke har en registrering av trafikk billetter og var ikke kjører uvørent på den tiden. Instruksjoner
In-person Trial
en

Betal eventuelle nødvendige kausjon obligasjoner.
2

påberope seg ikke skyldig i person ved å gå til retten på datoen som er angitt på billetten . Retten vil planlegge en rettssak dato.
3

delta domstol på den planlagte datoen. Kle seg formelt. Forklar rolig og forsiktig til dommer og politimann hvorfor avgiften bør droppes. Beskriv hendelser fra ditt synspunkt. Beskriv trafikkforhold som kan ha tvunget deg til å gå gjennom krysset et hår for sent, for eksempel en sjåfør bak deg mast. Hvis veien var isete eller glatt ville du ha gjort en god beslutning i ikke plutselig stoppe. Beskriv alle værforhold som kan ha gjort sikten vanskelig. Spørre hvorvidt et kamera kan ha blitt feil timet. Fortell dem om det var noen grunner til at du ble sittende fast i midten av krysset når lyset ble rødt. I de fleste stater, hvis du allerede var i krysset når lyset ble rødt, kan du ikke billett. Unngå å være uhøflig eller anklagende.
4

Presentere noen bilder, tegninger eller bevis som vil støtte din sak. Ta et bilde fra offiserens perspektiv. Hvis de hadde noen blokkert synlighet i det hele tatt, kan dette hjelpe deg å vinne din sak. Hvis billetten ble utstedt på grunn av lyskrysset kamera fange, ta bilder av eventuelle trær eller andre hindringer som kan ha blokkert visningen av lys. Forskning juridisk gult lys varighet for byen din. Gå tilbake til åstedet og tid det gule lyset å sikre at det ikke er ulovlig timet. Hvis du blir funnet skyldig, vil kausjon bindingen bli refundert og forelegg vil bli droppet.
Trial by Mail
5

betale eventuelle nødvendige kausjon obligasjoner.

6

påberope seg ikke skyldig i posten ved å skrive et brev til retten om din påstand. Ta med saksnummer i brevet. Også be om en prøveversjon av skriftlig erklæring Form. Send det til retten adresse som er angitt på billetten. De vil sende tilbake en Trial ved skriftlig erklæring Form tilbake til deg.
7

Fyll ut Trial ved skriftlig erklæring Form. Beskriv tydelig hendelsene fra ditt synspunkt og hvorfor avgiften bør droppes. Snakk om din historie med gode kjørevaner, og spesielt gjør det klart om du aldri har mottatt et lyskryss billett før. Inkluder noen bilder, tegninger eller bevis som vil støtte din sak.
8

returnere skjemaet ved avkastningen dato som er angitt. Dommeren vil avgjøre saken og sende inn din dom i posten. Hvis du blir funnet skyldig, vil kausjon bindingen bli refundert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149798.html

Previous:
Next:

trafikk billetter