Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan unngå å få en trafikk billett

Hvert år, mer enn 34 millioner mennesker mottar trafikk billetter. Selv om du er en lovlydig borger, er odds, du har blitt dratt over for noen form for trafikk brudd eller vil bli i fremtiden. Det finnes to hovedtyper av trafikk billetter: bevegelige brudd og ikke-bevegelige brudd. Bevegelige brudd omfatter fartsovertredelse, unnlater å adlyde trafikkskilt eller lys, noe som gjør ulovlige svinger eller gjør noe annet som er ulovlig mens kjøretøyet er i bevegelse. Ikke-bevegelige brudd er for slike lovbrudd som å parkere bilen ulovlig. 1
  2
  3
  4
  5
Instruksjoner
Rydde opp bilen
< p> Den beste måten å unngå en trafikk billett er å sørge for at ingenting om bilen trekker en offiser oppmerksomhet. Prangende og lyse farger (spesielt rødt) skiller seg ut, men lyse, pastell farger har en tendens til å gli inn i miljøet, og mørke farger som svart og marineblå ikke bare blande inn, men ser alvorlig. Hvis du har valgt en fargerike kjøretøy, trakk sjansene dine for å komme over er litt høyere enn for noen i en svart bil.

Eventuelle ekstra lyd eller lys modifikasjoner kan tegne en politimann oppmerksomhet. Neon kjører lys, dundrende bass, rettet eksosrør og glass pakker kan gjøre at du ser kulere, men de kan også oversette til prikker på førerkortet ditt. I tillegg politiet misliker sotede vinduer fordi de ikke kan se i bilen tydelig. Hvis du har fargede vinduer, straks rulle ned alle vinduene dine hvis du blir trukket over. Dette gjør at kontoret bedre syn inn i bilen din, gi ham mer selvtillit om situasjonen. Når offiser er avslappet, sjansene dine for å unngå billetten er bedre.

Tilstanden til bilen din kan gjøre en god eller dårlig inntrykk. Rydde opp, og kanskje gi den et nytt strøk med voks. Folk som tar vare på sine biler ser ut som de er ansvarlige sjåfører. En bulkete bilen har fått inn ulykker, og dermed fange en offiser øye ganske lett og gjøre politiet utsatt for bøtelegge deg. Hvis bilen din har rustflekker eller bulker, få dem tatt vare på før du treffer veien.

Ikke heng noe på bakspeilet. Rens innsiden av bilen for rot. Sørg for at hanskerommet er ganske ren, slik at du ikke trenger å søke etter registreringen. Fremfor alt, rense ut askebegre. De nesten alltid trekke en offiser oppmerksomhet, og han begynner å lete etter andre ting enn sigarettsneiper.

Slutt, selv om du tar en lang tur, kan klistremerker på baksiden av bilen utgjøre potensielle problemer. Det finnes to typer klistremerker for å unngå. Den første har anti-cop eller pro-vold slagord, som «Bad Cop ... Ingen Donut", "våge å holde politiet unna donuts" og "Denne bilen er forsikret av Smith & Wesson." The andre type støtte band som kan fremkalle en offiser å gjøre antagelser. Hvis du velger å forlate disse klistremerkene på bilen din, vet at du kanskje må kjempe de forutsetninger de selv føre

Neste:.
Vit når du skal reise
1   2
  3
  4
  5
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149760.html

Previous:
Next:

trafikk billetter