Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Måter å bekjempe en fartsovertredelse billett

fartsbøter kan ha en dobbelt whammy regning, først i bøter betalt for billetten og deretter i høyere forsikring priser. Når utstedt en fartsovertredelse billett, har du alltid muligheten til å bekjempe det før en dommer. Men hvis du ønsker å bestride din billett, må du gjøre noen legwork. Postet Hastigheter

Finn ut hva standard fartsgrensen er for veien du ble billett. De fleste byer og motorveier har en standard fartsgrense, så du må vite hva det er. For eksempel, hevder at du ikke visste at fartsgrensen er ikke et forsvar som vil holde opp hvis du var ticketed for å gå 8 miles over standard fartsgrensen. Likeledes, hvis fartsgrensen er lagt ut og du ønsker å hevde at skiltet ble hindret eller ikke plasseres riktig slik at du ikke ser det, vil det ikke hjelpe mye hvis du skulle over standard fartsgrensen.
< p> Hvis du ønsker å hevde at det var en hindring eller noe lignende, ta fotografier av området billetten ble utstedt, og på skiltet i spørsmålet, og være forberedt på å sende dem til retten.

Å konfrontere Officer

offiseren som utsteder billetten din er nødvendig for å være på høring dersom du bestride billetten, hvis tjenestemannen ikke dukker opp for en eller annen grunn, vil billetten bli oppsagt. Du kan be om en videreføring av din første date for å prøve å øke sjansene for at offiseren ikke vil være i stand til å delta på høringen, men fortsettelsen vil kun bli utstedt for en gyldig grunn. Anmodningen må gjøres til retten kontorist.
Radar

Noen ganger kan en billett bli slått ved å hevde at radaren enheten ble vedlikeholdt skikkelig eller anvendes. Du må kanskje sende inn en Freedom of Information forespørsel med retten til å kontrollere vedlikehold loggene. Finn ut fra produsenten hva omfanget av enheten er og sammenligne det til det området som offiser klokket hastigheten din, dersom sistnevnte overstiger det tidligere, kan du være i stand til å hindre radaren posten fra å bli innlagt
Men selv om du kan få radaren posten fjernet, kan offiser hevder at han sjekket sin fart i bilen sin da han trakk deg over som en ny bekreftelse på at du var fartsovertredelse.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149791.html

Previous:
Next:

trafikk billetter