Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan å bekjempe en Stop Sign Traffic Ticket

Trafikk billetter kan være et stort irritasjonsmoment , spesielt når du ikke tror du har gjort noe galt . Dessverre for den gjennomsnittlige amerikaner , er det bare to måter å bekjempe en trafikk billett. Hvis du vet at du ikke har brutt en regel i veien, men en politimann trodde ellers og ticketed deg for det , skal du ønsker å kjempe billetten. En stoppskiltet trafikk billett er en slik billett som kan bli utkjempet . Instruksjoner
en

Les billetten din. I henvisningen du mottok (enten i posten eller direkte fra cop ) vil det være en skriftlig domstol dato og andre instruksjoner for å bekjempe billetten.
2

Gå til trafikken rettsmøtet og forklare din tilfelle. Hvis du ikke møter opp til høringen vil du automatisk bli funnet skyldig og full billett beløpet vil skyldes den dagen. Hvis du går til høringen vil bli gitt anledning til å forklare saken og muligens få billett redusert eller fjernet (i sjeldne tilfeller) .
3

Skriv retten. Hvis du ikke klarer å delta på rettsmøtet , har du muligheten til å skrive et brev til retten å forklare hva som skjedde. Inne i sitatet mottatt vil du være en adresse og instruksjoner for skriving retten. Selv ikke så enkelt som å forklare saken i person, kan gjøre dette også få billett redusert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149795.html

Previous:
Next:

trafikk billetter