Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan kan jeg se hva Trafikk Billetter jeg mottatt og når?

State avdelinger av motorkjøretøy (DMVs) holde oversikt over kjøring poster for bilister i sine stater. Disse postene omfatter bevegelige brudd og andre kjøretøy henvisninger. Hvis du mottok en eller flere trafikk billetter de siste årene, og ønsker å finne ut nøyaktig når, eller du bare ønsker å sjekke motorvogn rekord for nøyaktighet, kan du kontakte din lokale DMV kontoret og be om en kopi av motorkjøretøy posten , eller MVR, for å finne ut hva som er på den. Du trenger
Din førerkort nummer
Din personnummer
Vis flere instruksjoner
en

Kontakt din tilstand avdeling av motorvogner (Resource 1), og be om en kopi av din kjøring posten. Fullfør forespørselen på nettet eller i person på din lokale DMV kontoret. Betale fastsatte avgifter som kan koste $ 3 eller mer.
2

Utfør en webbasert forespørsel ved å skrive inn ditt fornavn og etternavn, e-postadresse og fødselsdato i de nødvendige feltene. Søk med enten førerkort nummer eller personnummer. Avgjør om du vil bruke et vanlig post eller fullstendig oversikt, forståelse for at vanlige postene gi informasjon for de siste fem årene, mens komplette registre gi informasjon for helheten av kjøringen din karriere i den tilstanden. Forstå at fullstendige poster noen ganger bære en ekstra avgift, avhengig av staten. Bestill en fullstendig oversikt for å hente informasjon om trafikk billetter du tror du har fått mer enn fem år siden.
3

inn kredittkortinformasjonen din, og vente på din kjøring posten for å bli sendt til E-postadressen du oppga. Alternativt kan du gå til din lokale DMV kontoret og fylle ut de nødvendige papirene for å be om en bekreftet papirkopi av din kjøring posten.
4

Gjennomgå kjøring posten. Finn delen "Conviction /Administrative Adjurations" for noen bevegelige brudd inkludert trafikk billetter. Forstå at noen trafikk billetter mottas vil bli oppført her sammen med hvilken type billett, utstedelsesdato, dato for dommen, og om noen restriktive tiltak har blitt iverksatt mot deg på grunn av billetten. Hvis det ikke er noen vei eller del som er merket "Conviction /administrativt Adjurations," så er det ingen billetter på din kjøring posten for de siste fem årene.
5

Kontakt din lokale DMV kontoret for å rapportere eventuelle feil på kjøring posten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149950.html

Previous:
Next:

trafikk billetter