Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Er det lovlig å kjøre hvis kilometertelleren ikke virker ?

Du kan kjøre en bil med en knust kilometerteller i de fleste stater . Hvis du selger bilen, må du informere kjøperen at kilometertelleren ikke fungerer . Bilforhandlere er underlagt strenge lover for å hindre kilometerteller manipulering. Hensikt å svindle
p Det er ulovlig å drive en bil med kilometertelleren koblet med den hensikt å senere lure en kjøper som til selve kjørelengde. Bedra en kjøper på denne måten er straffbart som bedrageri .
Notification

State lov krever at ingen person overføre tittelen til et kjøretøy med en brukket kilometerteller uten å varsle mottakeren av faktum . The Ohio Public Safety Department krever et varsel skal gis skriftlig om eventuelle feil , mangler eller tukling med kilometerteller .
Over 10 Years Old

loven krever at kilometerstand bli registrert når du registrerer et kjøretøy hvis det er under 10 år gammel. Skriv " uleselig " på tittelen sertifikat hvis kilometertelleren er brutt . Hvis kilometertelleren har rullet over , skriver vises kjørelengde på tittelen sertifikat og sjekke " Overgår Mekaniske Limits " boksen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149909.html

Previous:
Next:

trafikk billetter