Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan finne ut om jeg har en fartsovertredelse billett

fartsbøter handler om mer enn bare å betale en bot for overdreven bruk av hastighet. Trafikk billetter holde på din kjøring posten og negativt påvirke din bil forsikring priser og i noen tilfeller kan også sette din arbeidssituasjon hvis kjøring er en del av jobben din. Hver billett teller som et visst antall poeng basert på brudd. Disse punktene akkumuleres og hvis du opparbeider deg nok av dem over en kort nok tid, kan du finne deg selv med en suspendert eller tilbakekalt lisens. Instruksjoner
en

Besøk Department of Motor Vehicles (DMV). Besøk din lokale DMV i arbeidstiden og se etter skjema for å motta en kopi av din kjøring posten. Denne posten vil rapportere om eventuelle billetter du har mottatt og fortelle deg hvor mange poeng for tiden på førerkortet. Du kan trenge en kopi av denne rapporten til visse jobbsøknader dersom stillingen krever kjøring.
2

Fyll ut skjemaet og gi det til ekspeditøren. Du må betale en liten avgift for å motta en kopi av rapporten. Når du har sendt inn skjemaet og avgift, vil kontorist skrive ut en kopi av din kjøring posten rett der. Du vil kunne se om du har noen av de aktuelle fartsbøter, så vel som noe du har fått i det siste.
3

Mail i form. Hvis du ikke kan gjøre det til DMV eller foretrekker å få en kopi av rapporten i posten, kan du laste ned skjema fra statens DMV nettside. Skriv den ut, signere og returnere det til adressen øverst på skjemaet. Sørg for å inkludere noen betaling som er nødvendig. I løpet av noen uker, vil du motta en kopi av din kjøring posten i posten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149803.html

Previous:
Next:

trafikk billetter