Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Radar detektorer og Virginia trafikkregler

Radar detektorer er lovlig i de fleste biler i USA, og blir ofte brukt av bilistene for å gi en advarsel av rettshåndhevelse aktivitet som involverer speed-måling devices.There finnes mange typer av radar som brukes, og mest moderne radar detektorer kan oppdage noen av dem. Men radarvarslere er mindre effektiv mot mer moderne "instant on" radarer, som overfører signalene bare for en kort tid. I noen områder har rettshåndhevelse byttet til laser-baserte hastighet gjenkjenning, rendering konvensjonelle radarvarslere ineffektiv. Virginia Statutter
Radar detektorer er ikke lovlig i Commonwealth of Virginia.

Virginia loven gjør det ulovlig å besitte noen enhet konstruert for å oppdage eller med hensikt forstyrre måling evner til ethvert apparat som brukes av politi for å måle hastigheten på et kjøretøy. Loven åpner for ytterligere en etterforsker til å konfiskere enheten til enhver etterforskning er avsluttet.
Travel i Virginia
p Hvis du har en radar detektor og reise innenfor Samveldet av Virginia, kan du bli sitert, selv om radar detektor er slått av eller ikke-fungerende. Tilstedeværelsen av en radar detektor i et kjøretøy er tilstrekkelig bevis, og Samveldet trenger ikke å bevise det var i operation.The bare tillatt besittelse av en radar detektor innenfor en motorvogn i staten er hvis enheten ikke har strømkilde og er ikke lett tilgjengelig for føreren eller passasjeren.
Andre beslektede lover
Forskrift om radar detektorer varierer fra staten og type kjøretøy.

Radar detektorer er også ulovlig i District of Columbia, og enheter designet for å aktivt hindre radarvarslere, for eksempel radarstøysendere, er eksplisitt forbudt i California, Colorado, Illinois, Minnesota, Nebraska, Oklahoma, Utah og Virginia. De kan være ulovlig i alle stater på grunn av en FCC avgjørelse om ulisensierte sendere. Har radarvarslere vært ulovlig i store lastebiler som brukes til interstate handel siden 1994.
Fremtidige retninger

På grunn av den økende raffinement av radarvarslere, mange rettshåndhevelse etater har byttet til laser-baserte hastighet måleutstyr. Laseren pulsen er svært kort, bare noen få hundredeler av et sekund, en mye kortere tid enn en radar puls. Også, i motsetning radar, som sprer seg i alle retninger, forblir laserlys fokusert kun på målet kjøretøyet. Begge disse egenskapene sterkt sammensatte vansker med å oppdage laser-baserte speed-måleutstyr.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149854.html

Previous:
Next:

trafikk billetter