Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Michigan DMV DUI Lover

Promillekjøring er alltid en farlig blanding. Hver stat har sin egen politikk for å bestemme når en sjåfør har brutt DUI (kjøring under påvirkning) lov og forskrivning straffer gjøre kjøringen så sikker som mulig for alle borgere. I Michigan, er sjåførene holdt til flere ulike lover som er ment å fremme offentlig sikkerhet og holde gjengangerne av veien. Vedtektene for begrensning
p Som i 2007, Michigan ikke lenger observerer en lov Foreldelsesfristen for DUI kostnader. Under en tidligere lov, kan bare drivere bli belastet med en forbrytelse på sitt tredje fyllekjøring kostnad i en ti-års periode. Men i dag en sjåfør er underlagt en grov forbrytelse uavhengig av når de to tidligere kostnader oppstått.
BAC

I Michigan den lovlige grensen for en sjåførens BAC, eller blod alkohol innhold, er 08 prosent. Dette er den samme standarden som brukes i de fleste andre stater å avgjøre når en sjåfør er i strid med statens lover. Drivere funnet å være fører et kjøretøy med en BAC over grensen ansiktet en kostnad kjent som OWI, eller opererer i beruset tilstand.
OWVI

Michigan også lader sjåfører med en straffbar handling som kalles OWVI, eller drifts mens synlig svekket. Denne avgiften kan gjelde for sjåfører med noen BAC og hviler på dommen av en politimann som observerer farlig atferd. Drivere belastet med OWVI ansikt mange av de samme straffer som egne drivere, spesielt etter flere lovbrudd.
Andre Kostnader

slik at en person til å operere i beruset tilstand er en annen type DUI kostnader i Michigan som gjelder for andre som ikke gjør noe for å hindre en beruset sjåfør fra du kjører. Å tillate en person å operere i beruset tilstand kan bære en straff på opp til fem år i fengsel og en $ 10.000 fint hvis beruset sjåfør fører til et dødsfall.
Straff

straffer for OWI og OWVI i Michigan øke med hver forseelse. Første gangs lovbrytere kan stå overfor 93 dager i fengsel, en $ 500 bot og retten pålagt samfunnstjeneste. I noen tilfeller kan dommeren også kreve sjåføren å ha et kjøretøy immobilisering enhet installert som krever sjåføren å passere en pusteprøve før du starter bilen.

Andre krenkelser kan bære øker fengsel og bøter opp til ett år og $ 1000, henholdsvis. Til slutt, på den tredje forseelse, kan sjåførene står overfor fem års fengsel pluss prøvetid, en $ 5000 fine og en obligatorisk kjøretøy immobilisering enhet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149828.html

Previous:
Next:

trafikk billetter