Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan bygge en Speed ​​Trap

Speed ​​feller tjene formålet med å fange og billettering bilister som reiser over fartsgrensen. Fotobokser er også effektive avskrekking for sjåfører som kan bli fristet til hastighet. Fart feller er effektive i flere former. Noen krever fjernstyrt utstyr, og noen krever flere ansatte. Uansett vil du trenge hjemmel til å skrive trafikk billetter og et middel av noe slag for å måle hastigheten på drivere. Du trenger
Radar utstyr og /eller kamera
Billetter | Vis Flere Instruksjoner
Bemannet fotobokser
en

Skjul din politibil med turtallsovervåkning utstyr bak passende deksel slik at forbipasserende bilister ikke vil ha en sjanse til å bremse ned før deres hastighet måles.
2

Vent bestått bilistene, og trekke over dem som er fartsovertredelse.


3

skjule andre politibiler (i en variant av en bemannet fartskontroller) videre nedover veien å trekke over flere bilister. Velg et område hvor det er mulig å skjule flere politibiler. Når offiseren med radarutstyr klokker i en speeder, kan han radio framover mot de andre offiserer og identifisere bilen, slik at de kan trekke den over. Samarbeider om en fartskontroller på denne måten vil gi en mer fartsovertredelse drivere for å bli fanget.
Unmanned fart feller
4

Sett opp radar og fotografering utstyr for å ta bilder av biler i fart parametere du ønsker. Som med bemannede fart feller, er det ønskelig å skjule radarutstyr på et sted slik at sjåførene vil ikke ha en sjanse til å bremse før deres hastighet måles ved fartskontroller.
5

Program utstyret å levere bilder av fartsovertredelse biler til din epost. Beholde alle bilder og data som bevis. Gjennomgå dokumentasjonen.
6

utstede billetter i posten til fartsovertredelse drivere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149932.html

Previous:
Next:

trafikk billetter