Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan skal anke Trafikk Brudd i Wisconsin

Billetter og siteringer for trafikk brudd kan ha flere negative effekter for den personen de ble utstedt. Disse inkluderer bøter og peker lagt til den enkeltes førerkort, noe som kan øke forsikringspremiene i flere år. I Wisconsin kan du klage en trafikk brudd i retten, selv om det er absolutt ingen garanti for at du vil kunne klare å ha billetten veltet. Instruksjoner
en

Bestem din begrunnelse for utfordrende overtredelsen. Gyldige grunner for å utfordre en trafikk billett inkluderer å tro at du var feil bøtelagt eller at offiseren som har utstedt brudd gjort en feil i utsteder det. Utfordrende en billett som var hjemlet er generelt bortkastet tid og krefter. Ta kontakt med en advokat hvis du trenger hjelp til å fastslå om du har en gyldig sak. Delstaten Wisconsin har en state-spesifikke advokat henvisning og informasjonstjeneste som du kan kontakte ved å ringe (608) 257-4666.
2

Arranger en domstol dato for å utfordre din billett. Hvis det er en parkeringsplass billett, må du kanskje vente et bestemt antall dager fra utstedelse av billetten og deretter ringe tinghuset å arrangere en domstol dato. Andre billetter kan gi automatiske retten datoer som vil bli oppført på billetten. Ring tinghuset i fylket der du fått billett for spesifikk informasjon.
3

Samle alle bevis som du tror kan hjelpe deg i utfordrende overtredelsen. Dette kan inkludere bilder av uleselige eller skjult trafikkskilt, en sertifisert forklaring fra mekaniker at speedometeret var feil eller noe annet du tror kan være nyttig i å bestride billetten.
4

Gå til retten og nåtid saken til dommeren. Hvis dommeren mener ditt argument er gyldig, kan han avbryte eller oppheve billett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149942.html

Previous:
Next:

trafikk billetter