Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan forsvare en trafikk billett i en Pre-Trial Hearing

Defending en trafikk billett på en pretrial høring er ikke så utfordrende som du kanskje tror, ​​og et vellykket forsvar vil holde auto forsikringsselskapet fra å heve dine priser hvis billetten du har mottatt er for et punkt-bærer krenkelser. Hvis du har fått utstedt aa trafikk billett for en sivil brudd, er det vel verdt å bruke tid og krefter på å planlegge og delta på en pretrial høring i et forsøk på å holde poeng ut av din kjøring posten. Instruksjoner
en

Gjør notater om omstendighetene som førte til utstedelse av trafikken billett. Det er alltid best for deg å ha en klar erindring av de hendelsene som de oppsto.
2

forskning. Tidvis lover eller fartsgrenser endres uten offentlig kunngjøring eller fortegnsendringen. For eksempel ugyldiggjort Michigan Public Act 85 tusen city-sett fartsgrenser som ble funnet å være foreldet og grunnløse av trafikk studier.
3

Forbered forsvar. Hvis det er vitner som kan sikkerhetskopiere din versjon av hva som skjedde, enten ta dem med deg eller har dem lage en skriftlig uttalelse som kan være sertifisert.
4

Ta fotografier. Hvis du ble utstedt en billett som følge av en defekt trafikkskilt eller signal, ta et bilde for å gi bevis på slikt.
5

Kle deg riktig. En trafikk billett bør ikke tas lett på, og dressing i rene kjole bukser eller skjørt med en presset bluse eller skjorte vil vise respekt for retten.
6

oppføre seg riktig. Når du presenterer ditt forsvar i en høflig og kunnskapsrik måte vil du være mer sannsynlig å tjene magistrat tålmodighet og oppmerksomhet til din forklaring.
7

Be om en avtale. Hvis aktor er ikke villig til å avfeie billetten helt, kan du fortsatt være i stand til å få en avtale. Typiske avtaler for trafikk billetter inkluderer en oppsigelse på kostnader og en til etterretning. En oppsigelse på kostnader er et alternativ til å betale rettsgebyr og fint med poeng og billett blir avvist. En etterretning er i utgangspunktet det samme som en oppsigelse på kostnader, men inkluderer fastsettelse at du ikke får noen ekstra trafikk billetter til en spesifisert tidsperiode før billetten og poeng blir avvist.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149941.html

Previous:
Next:

trafikk billetter