Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan legge til en SR - 22 til en politikk jeg allerede har

I noen stater , hvis du har blitt belastet med ikke å ha bil forsikring mens kjøretøyet hadde dagens bilskilt , kan du bli pålagt å ha en SR - 22 på fil . SR- 22 er et bevis på økonomisk ansvar , som bekrefter at du har forsikring for ditt kjøretøy. Din forsikring agent informerer staten om du har dekning , og varsler staten umiddelbart hvis politikk er kansellert. Du kan bli bedt om å sende inn en SR - 22 for tre år fra datoen du ble belastet . Instruksjoner
en

Ring agent som håndterer din bil forsikring og fortelle ham at du må ha en SR -22 . Han vil ta det med i politikken din og gi deg et skriftlig dokument .
2

Informer agent for hvorfor du trenger en SR -22 . Det kan være en ekstra avgift eller en premie økning . I noen tilfeller selskapet kan nekte å fortsette politikken .
3

Betal noen avgifter som forfaller motorvognen avdelingen for staten. Noen stater , for eksempel Virginia , krever at en $ 500 gebyr pluss en gjeninnføringen gebyr betales for deg å holde førerkort og bilskilt . $ 500 gebyr er ansett som et uforsikret bilistene avgift, som gjør det mulig å drive et kjøretøy på veier . Selv om du var uforsikret for en dag kan du bli ansvarlig for avgiften og SR -22 .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149922.html

Previous:
Next:

trafikk billetter