Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Typer Fartsovertredelse Radar Brukes av Maryland

I Maryland, til politiet bruker radar og andre metoder bestemme kjøretøyets hastighet for å håndheve fartsgrenser. Varsle drivende offentlige hvis den har til hensikt å håndheve fartsgrenser over en ferie helg, Maryland State Police utstedt en pressemelding som sier "Troopers vil være ute i merkede og umerkede patruljebiler arbeider radar, VASCAR og laser hastighet håndhevelse statewide." Radar

Den vanligste typen av politiets radar bruker mikrobølger og en vitenskapelig prinsipp, Doppler Effect, for å måle bilens hastighet. Et politi radarenhet, for eksempel en radar pistol minutt mikrobølger mot et kjøretøy ved en bestemt frekvens i X, K eller Ka-båndet. Når mikrobølgene spretter av bilen, kom de tilbake med en annen frekvens, og politiet radar enhet bruker denne forskjellen til å beregne bilens hastighet. Hvis politiet radar enheten beveger seg, bruker den avkastningen mikrobølgeovn frekvens fra et stasjonært objekt som for eksempel veien eller et veiskilt, snarere enn den opprinnelige frekvensen, for å beregne bilens hastighet.
Bilde Radar

Photo radar bruker en ridende politi radar enhet og et kamera. Radaren Enheten måler hastigheten på hvert kjøretøy som nærmer seg. Hvis bilens hastighet overstiger en satt grense, tar kameraet et bilde av bilens lisens plate og trykker datoen, tid og sted for den straffbare handlingen på bildet. Politiet sende inn bilde og en fartsovertredelse billett til bilens registrerte eier.
Lidar

Politiet lidar bruker en laser til å sende lys-bølge pulser i infrarøde område mot et kjøretøy. Når lysbølgene reflekteres av kjøretøyet og retur, beregner enheten lidar kjøretøyets hastighet basert på den for pulsen fra begynne å gå tilbake. I motsetning til radar, kan lidar isolere en enkelt kjøretøy i en klynge av kjøretøy for å bestemme hastigheten.
VASCAR

Snarere enn å bruke radio eller lysbølger, sysselsetter VASCAR en stoppeklokke og en datamaskin for å fastslå bilens hastighet. En politimann måler avstanden mellom to faste gjenstander og poster med stoppeklokken øyeblikkelig at kjøretøyet passerer hvert objekt. Datamaskinen beregner deretter bilens hastighet ved å dividere kjent avstand av den tiden det tok bilen å passere denne avstanden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149898.html

Previous:
Next:

trafikk billetter