Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan betale en New Mexico fartsovertredelse billett Online

I New Mexico , er det mulig å betale for fartsbøter uten å måtte gå til tinghuset. Med tilgjengeligheten av et online betalingssystem , er det ingen unnskyldning for ikke å betale billetten. For å dra nytte av fordelene med å betale på nettet, følger du disse trinnene . Instruksjoner
en

Tilgang nettsiden til tinghuset i ditt område og se etter online betalingssystem for fartsbøter . Les alle instruksjonene nøye og følg hvert krav.
2

Skriv inn nødvendig informasjon som navn , adresse , fødselsdato , personnummer, førerkort nummer og din billett nummer.

3

Dobbeltsjekk skjermen for å sørge for at informasjonen du har oppgitt er korrekt . Gjøre betalingen ved å skrive inn ditt kredittkortnummer eller detaljene i din brukskonto . Ta oppmerksom på eventuelle tilleggskostnader som kan inngå på toppen av din betaling .
4

Vent på bekreftelse nummer som fungerer som en erkjennelse av betalingen. Nettstedet skal gi nummeret rett etter at betalingen har blitt bekreftet . Sjekk e-posten for en kopi av bekreftelsen .
5

Vent minst en uke for å kontakte retten om å bekrefte sin mottak av betalingen.
< br > .from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149783.html

Previous:
Next:

trafikk billetter