Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan fikse en suspendert lisens

Lisens suspensjon er et uheldig faktum at mange bilister ansiktet. I delstaten Wisconsin, for eksempel indikerer en fersk DOT rapport at mer enn 375.000 mennesker hadde sine lisenser suspendert eller tilbakekalt. Når du mister din kjøring privilegier, blir hverdagen forståelig nok vanskelig --- spesielt i bynære eller landlige områder uten pålitelige offentlige transportsystemer. En rask løsning ville være ideelt, men, dessverre, det er ingen måte å omgå lisens suspensjon --- loven er loven. Men den gode nyheten er at du kan ta proaktive skritt mot å løse de langsiktige problemene forbundet med førerkort suspensjon. Videre vil ta skritt mot fikse din lisens-suspensjon problemer gjør deg til en tryggere, mer ansvarlig sjåfør som er mindre sannsynlighet for å gjøre fremtidige trafikken feil. Instruksjoner
en

Delta på den domstol dato på billetten. Hvis du har fått beskjed om at lisensen kommer til å bli suspendert, dra nytte av muligheten til å tale din sak. Tale din sak logisk. Mens emosjonelle ploys kan tidvis fungere, er den beste måten å vinne over en dommer med lyd resonnement. Gi bevis for at du tar skritt mot sikrere kjøring --- en påmelding slip for en kommende kjøreopplæring kurs er en stor del av bevis. Videre gir bevis på at du trenger en lisens for arbeid eller barnepass formål. Ta med kart som viser ruter du vanligvis tar og dokumentasjon av arbeidsreisene.
2

Reclaim din kjøring posten. Selv om du ikke kan kjøre, kan du fortsatt jobbe med å fikse din kjøring posten. Et stort problem med lisens suspensjon er den tung belastning det tar på bil forsikring priser. Et dårlig kjøring posten vil også gjøre det lettere for fremtidig suspensjon eller tilbakekalling. I de fleste tilfeller kan du ta godkjent trafikk skole eller defensiv kjøring kurs for å redusere antall demerit poeng brukes på lisens. Det er grenser for hvor mange poeng at slike kurs kan fjerne, så vil denne reparasjonen ikke fungere igjen og igjen hvis du gjentatte ganger komme inn i trafikk problemer.
3

Request en yrkesmessig lisens . Administrativ lisenser er begrenset lisenser som tillater deg å kjøre bare for å jobb eller skole. Sjekk din statens individuelle lover om tjenestepensjon lisenser, og jobbe gjennom de riktige DMV kanaler for å få godkjent.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149765.html

Previous:
Next:

trafikk billetter