Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan å bekjempe en fartsovertredelse i en skole Zone Ticket

Får en trafikk billett på en skole sonen er ingen ide om en hyggelig eller morsom opplevelse, spesielt hvis du tror billetten ble utstedt feil. Kjemper en trafikk billett kan være den eneste måten å holde fra å betale bøter, har din forsikring priser har økt og peker lagt til førerkort motorvogn posten. Det kan være mulig å kjempe billetten og redusere bøter. Du trenger:
Kamera
fartsovertredelse billett
Advokat (om nødvendig)
Vis flere instruksjoner
en

Undersøk din billett og ta notat av banen dato, dato og tidspunkt du har mottatt din billett samt nøyaktige posisjon og din påståtte hastighet.
2

Gå tilbake til stedet der du ble utstedt din fartsovertredelse billett. Få en skole tid og skole sone timeplanen fra skolen. Avgjøre om skolen var, faktisk, i sesjon i den tiden da du fikk din billett. Skolen soner er bare skolen soner under visse tider av døgnet når barn er til stede. Hvis billetten oppstått utenfor disse utpekte ganger, kan du være i stand til å kjempe billetten.
3

Finn alle skolens sone markører. Sørg for at skolen sone er merket riktig og lett identifiseres som sådan. Ta bilder av alle merkene, spesielt de som kan ha blitt skjult på tidspunktet billetten ble utstedt. Sørg for at bilen faktisk var inne i skolen sone når hastigheten ble klokket. Hvis skolen sonen ikke var tydelig merket, kan du være i stand til å bruke den til å kjempe billetten.
4

Bestem hva fartsgrensen er når området ikke regnes som en skole sone (utenfor utpekt skole sone tider). Du vil ha en bedre sjanse til å kjempe billetten hvis hastigheten er fortsatt inne i vanlige fartsgrensen, selv om du gjorde bryter skolen sone fartsgrensen.
5

ansette en advokat til å vises med deg retten dato og presentere bevisene du har samlet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149931.html

Previous:
Next:

trafikk billetter