Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan lage en betaling for en trafikk billett i Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia politiet utstede trafikk billetter for en rekke lovbrudd, blant annet kjører røde lysene og stoppe tegn eller fartsovertredelse. Mottakere av trafikk billetter må betale boten utstedte ikke mer enn 30 dager fra datoen for utstedelse. Hvis du unnlater å betale trafikk billett, er en domstol dato planlagt for deg, som kan resultere i ytterligere straffer. Du kan betale billetten din på nettet, via e-post eller gjennom en avdragsordning avtale med Philadelphia Trafikk Court. Instruksjoner
betale Online
en

Besøk Først Judicial District of Pennsylvanias Trafikk Court nettsiden og klikker på valget med tittelen "erkjenne skyld og betale din Trafikk Citation".
2 < p> Skriv inn navn og begrunnelsen nummeret på din trafikk billett i boksene. Send inn din informasjon.
3

Skriv ditt kredittkort nummer, utløpsdato og sikkerhetskode. Gi din fakturaadresse og innspill mengden av trafikk billett. Send inn din betaling og skrive ut en kopi av bekreftelsen siden.
Delbetal
4

Planlegg en høring med en Trafikk Court Motion Court dommer mandag til fredag ​​mellom 9 am og 19:00 for å be om en betaling avdrag avtale for billetten. Når en betaling avdrag avtale er nådd, kan du begynne å betale.
5

Besøk Først Judicial District of Pennsylvanias Trafikk Court nettsiden og klikker "Make avdrag betalinger."
6 < p> Skriv inn ditt navn og din avdragsordning avtale nummer, som er funnet på papirene utstedt til deg av dommeren som ga tillatelse for deg å lage din betaling i avdrag.
7

Skriv inn ditt fulle navn , adresse og kredittkortinformasjon. Bekreft betaling og sende det til Traffic Court. Skriv ut en kopi av bekreftelsen siden som referanse.
Betal med Mail
8

Løsne den nedre delen av trafikken sitat. Signere det og skrive om du skyldig eller ikke skyldig.
9

Legg ved en sjekk eller postanvisning for det totale beløpet på trafikk billett, betales til Philadelphia Trafikk Court. Hvis du skyldig du bare har på å betale det totale beløpet på billetten. Hvis du påberope seg ikke skyldig, må du betale beløpet av henvisningen din pluss en ekstra $ 6 gebyr, en høring vil bli planlagt for deg å kjempe billetten din. Hvis du vinner, og er ikke lenger ansvarlig for billetten, vil du motta en refusjon
10

Mail den nedre delen av trafikken sitat og sjekken til:.

Philadelphia Traffic Court

800 Spring Garden St.

PO Box 56301

Philadelphia, 19130-6301 PA

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149953.html

Previous:
Next:

trafikk billetter