Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hva States Har DMV gjensidighet Med New Jersey?

Mange stater i USA har blitt enige om å straffe dårlig kjøring ikke bare i sin egen stat, men også i andre stater. En av metodene for å sikre forsvarlig kjøreatferd var eliminering av flere driver tildelt til ett individ. For å holde sjåfører som er ansvarlige for sin egen atferd, har mange stater signert resiprositetsavtaler å straffe dem som bryter trafikkregler out-of-state. New Jersey har signert de to store resiprositetsavtaler, The Driver License Kompakt og The Nonresident Violator Compact. Driver License Compact

Denne kompakte, kort sagt, krever at stater straffe sine drivere som begikk motorkjøretøy brudd i andre stater. Dette var et forsøk på å legge ensartethet på tvers av stater og forfektet ideen om ett førerkort og en sjåfør posten. De fleste av statene i USA har undertegnet denne kompakte. De eneste landene som ikke inngår i denne kompakte er Georgia, Massachusetts, Michigan, Tennessee og Wisconsin. New Jersey følger dette, men bare vurderer to poeng til din lisens i stedet for punkt kost hvis samme forbrytelsen var begått i New Jersey.
Nonresident Violator Compact

Statene vedtatt The Nonresident Violator Compact i 1977. Denne kompakte fastsetter at dersom en ut-av-statlige bilist er billett og nekter å betale eller ta med billetten, at hjemstaten vil suspendere sin lisens inntil situasjonen er løst. Det sikrer også at nonresidents har rettssikkerhet og gir dem de samme rettigheter som innbyggere. Den dekker ikke parkering, stående, motorvei vektgrense, og Hazmat brudd. De fleste stater har undertegnet denne, med bare Alaska, California, Michigan, Montana, Oregon og Wisconsin ikke er undertegnet.
The Nonresident Violator Compact

The National Driver Registry sporer alvorlige trafikkforseelser. Alle stater, uavhengig av kompaktkameraer, bruker dette systemet. Hvis en stat suspenderer din lisens for en alvorlig trafikk brudd, vil navnet være på denne listen. Eksempler på forbrytelser som vil få lisens satt på den nasjonale Driver Registry er overbevisning om kjøring under påvirkning (DUI) eller kjøring i beruset tilstand (DWI).
I Konklusjon
< p> New Jersey har signert både førerkortet Compact og Nonresident Violator Kompakt og, som sådan, New Jersey hedrer noen infractions i underskrevet tilstand. Men bare fordi en stat ikke er underskrevet en av de komprimerer ikke bety at New Jersey vil ignorere trafikk brudd i disse statene. New Jersey kan ha bilaterale resiprositetsavtaler med denne tilstanden utenfor den kompakte rammen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149955.html

Previous:
Next:

trafikk billetter