Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan Beat en trafikk billett i Phoenix

Med foto-radar kameraer installert på mange viktige motorveier og trafikk kameraer installert på nesten alle travle veikryss, det er mer enn noen få måter å tjene en drivende henvisningen i Phoenix, Arizona. Mens det er ingen sikker måte å komme seg ut av en trafikk billett, er det en rekke ting du kan gjøre for å unngå eller redusere effektene av en trafikk billett. Instruksjoner
en

Ikke bli sitert i første omgang. Den mest logiske skrittet for å sikre at du ikke vil få en trafikk billett i Phoenix-området er å adlyde trafikkregler og unngå omstendighetene for å få billett.
2

defensiv kjøring når tilbudt. Mange ganger, trafikk lovbrytere er kvalifisert til å ta defensive driving kurs som tilbys av staten. Tar kurset kan du ha den trafikkforseelse og eventuelle senere lagt poeng fjernet fra din kjøring posten. Dessverre for gjenta trafikk lovbrytere, kan den defensive driving kurs kun tas en gang annethvert år.
3

gå til retten og be din sak. Ofte, trafikk lovbrytere som vises i retten er i stand til å oppnå en reduksjon av den fine knyttet til brudd. Når du søker oppreisning i retten, offiser involvert med utstedelse deg et sitat må vises. Noen ganger vil offiseren unnlater å møte i retten, som er en god grunn til å bestride billetten i retten.
4

Skriv et brev til siterer offiser. Ofte kommuniserer med offiser og taler deres sak er en effektiv måte å få siterer offiser å slippe billetten mot deg. Å være høflig og likefrem kan gå en lang vei når du arbeider med en trafikk billett.
5

Contest foto-radar eller rødt lys kamera billetter. På grunn av det faktum at kameraene fotografere lisens plate tall, vil billetten bli sendt til eieren av kjøretøyet. Hvis eieren av bilen er ikke den som begikk den straffbare handlingen, kan eieren bestride skriftlig å ha billetten fjernet.
6

Kontroller at det er du på bildet. Hvis den som mottar billetten er ikke personen på bildet-radar eller rødt lys fotografi, kan han bestride billetten på dette grunnlag. Videre, noen ganger fotografiet ikke skildre klart den enkelte kjører bilen, og da billetten kan være omstridt på grunn av at det ikke er tilstrekkelig bevis for at den som mottok billetten er den som begikk lovbruddet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149813.html

Previous:
Next:

trafikk billetter