Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan kan jeg Oppslag Tidligere trafikk billetter?

Old trafikk billetter kan forårsake sjåfører en rekke problemer. Hvis du har en gammel billett på posten at du har unnlatt å betale, kan det være en arrestordre ut for arrestasjonen. Gamle billetter kan også hindre deg fra å fornye ditt førerkort. Det er viktig å ta vare på gamle billetter før du ender opp med å betale en betydelig straff for dem. Innpakning opp gamle billetter kan rydde opp lisensen din, tømme samvittighet, og redusere stress for å bli dratt over eller skygget av en politimann. Instruksjoner
en

Kontakt statens Department of Motor Vehicles kontor. State-spesifikk kontaktinformasjon er oppført i Resources i denne artikkelen, og de fleste DMV kontorer kan nås på telefon.
2

Snakk med telefonen representant og be om informasjon om eventuelle utestående billetter på posten din. Personen du snakker med vil være i stand til å få tilgang til disse postene for deg.
3

Kontakt det lokale fylke kontor som er ansvarlig for billetten din. Staten DMV kontoret representant vil gi deg fylket navn og riktig kontaktinformasjon som kreves for å komme i kontakt med tingretten. Snakk med tingretten ansatt for å håndtere endelig betaling av billettene.
4

Betal dine gamle bøter eller trene en betalingsplan, avhengig av alternativene som er tilgjengelige i fylket der du boten ble utstedt. Få disse avgiftene tatt vare på vil holde deg trygg på veien og sørge for førerkort forblir aktive og lett å fornye.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149939.html

Previous:
Next:

trafikk billetter