Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Slik skaffer politirapporter i Hamilton County, Tennessee

Offiserer i Hamilton County, Tennessee , er nødvendig for å fullføre en rapport for mange situasjoner . Disse inkluderer arrestasjoner , innenlandske tvister , innbrudd og bilulykker . Hvis du er involvert i noen av disse situasjonene , vil du ønsker å få en kopi av politirapporten . Ofte, vil din advokat ønsker å gjennomgå rapporten mens du forbereder saken for retten. Hvis du er involvert i en bilulykke , må du sende inn en kopi av politirapporten til forsikringsselskapet . Du vil ønske å følge riktig prosess for å få denne rapporten fra Hamilton County. Instruksjoner
en

Bekreft at rapporten ble fullført av Hamilton County Sheriff kontor . Det er mange rettshåndhevelse byråer som har jurisdiksjon over Hamilton County. Hvis rapporten ble fullført av et fremmedelement , må du kontakte den for informasjon om din rapport .
2

Kontakt Hamilton County Sheriff kontor for å be om en kopi av politirapporten . Dette kan gjøres ved personlig eller via telefon. Adressen for Records Division er 601 Walnut Street, Floor 1B , Chattanooga, Tennessee, 37402 . Telefonnummeret for Hamilton County Sheriff kontor er 423-209-7111 . Ofte vil det ta en dag eller to for å behandle forespørselen .
3

Plukk opp politiets rapport i person fra lensmannskontoret når du er informert om at det er komplett . Være forberedt på å vise legitimasjon med bilde når du kommer til å plukke opp rapporten .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149946.html

Previous:
Next:

trafikk billetter