Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan slå en påskynde billett

Du vet at du ikke kjører farlig når fartsovertredelse bare et par miles over grensen. Du trenger ikke denne billetten på din kjøring posten heve din forsikring priser. Og du føler er trafikk offiserer ut for å hente inntekter på billetter heller enn å beskytte gatene. Så hvordan kan du slå en påskynde billett med lite ut av lommen og ingenting på posten din? Instruksjoner
blir trukket Over
en

Si ingenting hvis mulig. Ikke innrømme skyld. Dette kan bli brukt mot deg.
2

Unngå krangling eller handle krigførende med offiseren. Du vil ikke vinne og vil ofte gjøre ting verre.
3

Lov uvitende eller redd. Du kan gå av med en advarsel om tjenestemannen mener du ikke visste du var fartsovertredelse, og du føler at dette er det verste som kunne skje.
4

vite den eksakte hastigheten du kjørte. Dersom billetten sier du kjørte fortere enn du faktisk var, selv om du var fortsatt fartsovertredelse, da billetten kan avvises.
Trafikk Court
5

Ta billett til trafikk domstol når du kan. Hvordan du gjør dette skal være skrevet på billetten og forklart av tjenestemannen. Husk at du er uskyldig inntil bevist skyldig og, i det minste, kan du ofte få boten redusert til slutt.
6

Forsinkelse retten date med continuances. Fil for en videreføring skriftlig gjennom retten kontorist kontor. Jo lenger du kan vente det ut, jo mer sannsynlig at offiseren ikke vise på banen dato, avviser saken.
7

Vet alt om situasjonen da du ble billett. Alt kan brukes til å avvise saken, fra den eksakte ordlyden av lovbruddet å bevise radar pistol kanskje ikke har jobbet for å stille spørsmål om hvordan offiseren kunne ha dømt hastigheten på hvor fort han kjørte.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149749.html

Previous:
Next:

trafikk billetter