Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan finne en fremragende fartsovertredelse billett

Det er lett å forlegge - eller misread - fartsbøter skrevet på tynt papir eller karbon kopipapir. Hvis du ikke betaler en fartsovertredelse billett innenfor den tildelte tidsrammen du kan ende opp med å ha din lisens suspendert eller en benk garanterer utstedt for arrestasjonen. Finne en fremragende fartsbot vil redusere eventuelle ekstra advokathonorarer, kostnader og ulemper. Instruksjoner
en

Finn politimyndigheter avdelingen som utstedte billetten. For eksempel kan du ha fått en billett fra Highway Patrol eller politiet i en bestemt fylke. Å vite den spesifikke politi avdelingen vil avgjøre hvordan du vil gå rundt å lete etter den fartsovertredelse billett.
2

Besøk nettsiden til statens Superior Court for å finne en billett. For eksempel lar Los Angeles Superior Court deg å spore henvisninger ved å velge politi avdelingen som utstedte billetten.
3

Søk etter siteringer av ditt førerkort nummer på politi hjemmeside . Du kan være i stand til å legge inn din førerkort nummer og fødselsdato i systemet og finne eventuelle utestående billetter.
4

Kontakt politimyndigheter avdelingen som har billett, enten ved å gå i eller over telefon for å se om de kan finne din billett basert på ditt førerkort nummer. Enkelte stater kan være i stand til å finne billett gjennom kjøretøyet ID-nummer i tillegg.
5

Kontakt Department of Motor Vehicles å få tilgang til en kopi av motorkjøretøy rapporten. Denne rapporten kan gi data fra tre eller flere år, og det vil vise eventuelle fartsbøter og utstedende avdeling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149914.html

Previous:
Next:

trafikk billetter