Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Slik leser New York Parkering Signs

New York har noen av de strengeste parkering lover rundt, spesielt i New York City. Skiltene er noen ganger forvirrende og kan føre til parkering billetter når føreren ikke innser at plassen ikke er tilgjengelig for parkering. Lese skiltene og forstå hva de mener er svært viktig å unngå billetter og trafikk brudd i New York. Ett lite ord eller pil kan utgjøre forskjellen mellom et område der parkering er lovlig og et område der parkering er ulovlig. Instruksjoner
en

Les teksten på skiltet nøye. Det finnes ulike ord som betyr "No parking" som kan være forvirrende. For eksempel er det et skilt som sier "Nei Standing", en annen skilt som leser "No Stopping" og klassikeren "No Parking" tegn. Alle tre tegnene betyr at parkering ikke er tillatt. "No Standing" tegnet betyr at det er ikke et område hvor parkering er tillatt, men en sjåfør kan stoppe og slipper ut passasjerene. "No Stopping" tegnet betyr at sjåføren ikke kan stoppe i dette området i det hele tatt.
2

Look for utpeking ord. A "No Parking" tegnet vil ofte ha utpekt ganger når det er ingen parkeringsplass. Noen tegn vil si "når som helst" under "No Parking" mens andre vil utpeke en bestemt tid. Et eksempel på et angitt tidspunkt vil være fra 8 am til 20:00 ukedager eller 24:00-15:00 mandager, onsdager og fredager. De utpeke ord kan gjøre en forskjell i betydningen av et tegn. Mange New York skiltene vil ha utpeke ord i dem.
3

Se etter pilene. En "ingen stående"-tegn som har en pil som peker begge retninger vil medføre at tegnet viser til den gate i begge retninger, mens et skilt som har en pil som peker i en retning medfører at det ikke er noen parkering fra den side av skiltet, Selv om det ikke gjelder for den motsatte siden. En variant av pilene i New York er ordene "From Here til Corner", som betyr at skiltet er relevant fra skiltet til corner.
4

ta hensyn til fargen på skiltet. Røde skiltene er restriktive, mens andre farger er mindre restriktive.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149847.html

Previous:
Next:

trafikk billetter