Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan sjekke en førerkort på DMV

En rekke hendelser kan føre til en betinget lisens, for eksempel utestående trafikk brudd eller andre store lovbrudd. Staten avdeling av motorvogner har rett til å suspendere eller gjeninnsette din lisens avhengig av hvordan du håndterer kravene til gjeninnsettelse. Hvis du har fullført forutsetninger for gjeninnsettelse eller bare sjekke på en ny konsesjonssøknad, kan du besøke en DMV kontor i det landet der lisensen din er gyldig og be om å få din nåværende status sjekket. Du trenger
Førerkort
Cash eller postanvisning
Request skjema
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk online på din tilstand DMV nettsiden for krav å behandle et førerkort, eller ring kontoret på forhånd. Ofte vil det være et skjema som du må fylle ut, og det vil være en liten kostnad for tjenesten. Hvis det er former for å fullføre, enten skrive dem ut eller be om dem når du kommer i ditt lokale DMV kontoret.
2

Besøk din nærmeste DMV kontoret, ta et tall og vente på din tur i DMV venter linje. Avhengig av når du går, kan dette ta over en time. Hvis du ikke allerede har gjort det, fyller ut et skjema mens du venter. Også noen statlige DMV kontorer tillate avtaler skal gjøres for enkelte tjenester, så sjekk for å se om du kan spare tid ved å gjøre en avtale.
3

Fortell DMV ansatt som du ønsker å sjekke status på din førerkort, og gi henne noen dokumenter hun kan kreve. Dette vil inkludere skjema, betaling og ID-bevis. Du må kanskje vente en liten stund, men hun vil oppfylle din forespørsel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149860.html

Previous:
Next:

trafikk billetter