Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan betale en trafikk billett

Det er ikke noe verre enn når du ser et par røde og blå lys i bakspeilet. Selv om du vet du skjøvet grensen litt for langt og brutt en trafikk lov, ingen liker å måtte betale for en trafikk billett. Vel her er noen tips om hvordan du kan betale det raskt og gå videre med livet ditt. Du trenger
Trafikk billett
Vis flere instruksjoner
en

Flip billetten over og leste på baksiden av det. De fleste billettene vil ha kontaktinformasjon på baksiden av billetten. Les avsnittet som sier noe i retning av "hvis du ønsker å erkjenne skyld." Det er en barsk måte å si det, men hvis du betaler trafikk billett, er at i hovedsak hva du gjør. Les instruksjonene som gjelder for denne delen.
2

Betal trafikken billett over telefon. Dette er spesielt populær i de store byene nå. Det er vanligvis en gratis nummer på baksiden av billetten. Bare ringe nummeret og følg spørre. Mot slutten av samtalen, vil du bli bedt om å oppgi kredittkort info. Etter at de har akseptert betaling, må du få en bekreftelse i tilfelle det er et problem på sikt.
3

Skriv en sjekk til å betale trafikk billett. De fleste mennesker vanligvis får hjemme, hem og haw at de fikk billetten, og deretter ta sin sjekk bok ut. Det eneste du må se etter her er at du skriver en sjekk fra en personlig konto og ikke en virksomhet (for de av dere som drive din egen virksomhet.) Sørg også for å inkludere ditt navn og billetten referanse nummer på sjekken. Sende det tilbake til adressen. Så sørg for å overvåke din brukskonto å sørge for sjekk forsvinner.
4

Logg deg på datamaskinen din og betale trafikk billett. Enkelte byer, spesielt de store seg, tilbyr noe som kalles "trafikk skole." Til gjengjeld for å ta trafikken skolen (for en avgift), vil billetten ikke telle for forsikringen din. Det, selvfølgelig, betyr ikke at du ikke trenger å betale boten. Når du logger deg på, vil den be deg om å oppgi et kredittkort, som det vil ta betalt for både trafikk skolen og billetten.
5

Gå til tinghuset og betale i person. På baksiden av trafikk billett, vil du få beskjed om hvilke tinghuset du kan vises ved å bestride billetten. På tinghuset, kan du også betale for brudd din. Dette er fordi mange mennesker som går til rettssak over en trafikk billett taper, derfor er de mer enn villige til å samle inn penger rett på flekken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149755.html

Previous:
Next:

trafikk billetter