Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan finne ut om en Handicap Placer er Fake?

Ved hjelp av en falsk handicap placer, vanligvis referert til som et handikap plakaten, er et alvorlig lovbrudd i de fleste stater. En person kan kjøpe eller lage en falsk plakat for å få tilgang til de handicap parkeringsplasser, som vanligvis er plassert i fronten av parkeringsplasser. I tillegg til å være ulovlig, kan praksisen med å bruke falske plakater være skadelig for de som virkelig er deaktivert. Hvis en person som bruker en falsk plakat har tatt et handikap parkeringsplass, kan en funksjonshemmet eller handikappet person ikke kunne finne et sted å parkere. Instruksjoner
en

Undersøk plakaten for handikap nøye. Sammenligne den med andre handikap plakater i staten, hvis mulig. Du kan sjekke din statens DMV nettsted for å se et eksempel plakat, eller du kan rett og slett se på handicap plakater på andre biler. Hvis plakat vises forskjellig fra de andre, kan det være falske. For eksempel kan en falsk plakat bruke en litt annen logo eller skrift, eller har en annen farge eller form.
2

Finn tillatelse nummeret på plakaten for handikap. Den bestemte plasseringen av dette tallet varierer avhengig av staten, men det er vanligvis synlig på forsiden av kortet, slik at politi eller andre tjenestemenn kan se det. Skriv ned nummeret, hvis mulig.
3

Ring din lokale DMV. Fortell representanten at du mistenker at du har funnet en falsk plakaten for handikap. Gi tillatelsen nummer til representant, og be henne om å verifisere ektheten.
4

Rapporter handikap plakaten til politiet så snart som mulig, hvis det virkelig er en forfalskning. Ved å kontakte avdelingen umiddelbart, øker du sjansene for gjerningsmannen å bli tatt. Du kan også være lurt å skrive ned lisens tag nummer knyttet til bilen, du kan gi dette til politiet

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149850.html

Previous:
Next:

trafikk billetter