Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan få bilen tilbake fra Tow Selskap

Hvis du stoppe eller parkere bilen i en "ferdig" sone eller en privat parkeringsplass, eller glemmer å flytte bilen under utpekte street-rensing eller snø-pløying ganger, kan du oppleve at bilen ble tauet. Hente bilen din er ikke så skremmende som det kan virke. Ofte prosessen innebærer å betale en bestemt sum penger til en beslaglegge mye og viser legitimasjon. Instruksjoner
en

Finn din bil. Hvis du er tilstede når bilen taues, spør bergingsbil sjåføren hvor du kan hente bilen din.
P Hvis du ikke var til stede da bilen ble tauet, slepet lastebilsjåfør sannsynlig ikke gitt et notat eller annen dokumentasjon. I dette tilfellet, kan du kontakte det lokale politiet. I de fleste stater, må slepe-selskaper rapportere merke, modell, farge og nummerskilt på bilene som de slep. Ha denne informasjonen tilgjengelig når du ringer.
2

Kontakt slepet selskap hvor kjøretøyet befinner seg før du drar dit. Kontroller at kjøretøyet er i mye. Spør om de har noen spesifikke prosedyrer for å hente en bil, for eksempel avgifter, former for betaling og identifisering. Noen selskaper krever kontant betaling eller penger bestillinger og bevis på eierskap av kjøretøyet.
3

Samle nødvendig informasjon og betalingsformer. Reis til slepet mye og oppgi navn, identifikasjon, lisens plate nummer og merke av bilen til ekspeditøren. Du vil bli bedt om å lese og signere papirene som viser at du plukker opp bilen. Betale noen avgifter er nødvendig for å hente bilen og gi ytterligere informasjon og dokumentasjon om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149849.html

Previous:
Next:

trafikk billetter