Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Sitater Vs. Begjæringer

Sitater og begjæringer er begreper knyttet til trafikk brudd. De er ikke komplementære i naturen. Den tidligere alltid utstedes først og sistnevnte er en appell mot den tidligere. Sitater

En parkeringsplass referanse, vanligvis kjent som en parkeringsbot er et varsel om monetær straff for ulovlig eller uautorisert kjøretøy parkering.
Parkering Citation List

parkering henvisninger er utstedt for ulovlig parkering av kjøretøyet i et handikap eller pasient sone, parkering i lasteområder, parkering på campus eiendom med falske parkeringsplasser koder og også stoppe bilen på motorveien med ingen juridisk grunn. Andre brudd inkluderer parkering i brann kjørefelt, parkering i havneområder og i feil retning, og uautorisert parkering i gjest eller reserverte parkeringsplasser.
Citation Fines

Citation bøter kan variere opp til 500 dollar. Hvis du føler at du har fått et sitat urettferdig, kan du klage mot den.
Begjæring

sitatet appell er en formell søknad, alltid gjort skriftlig, og dirigert til parkering sone regionkontor. Denne appellen kalles begjæringen.
Petition Avslag eller godkjenning

parkering begjæringer kan bli avvist eller godkjent. I tilfeller av avvisning, forblir parkering sitatet på posten og den fine må betales. I tilfeller av godkjenning, gjør siterer offiser et notat og billetten blir oppsagt uten kostnader til klageren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149804.html

Previous:
Next:

trafikk billetter